Horeca te huur Rotterdam

✅ Groot netwerk

We beschikken over een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers in de horecamarkt. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt een deal maken.

✅ Lokale expertise

We hebben uitgebreide kennis van de lokale markt. Hierdoor kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste locatie en het beoordelen van de haalbaarheid van uw plannen.

✅ Ervaring

Ons team heeft jarenlange ervaring in de horeca en vastgoedsector. Hierdoor beschikken we over expertise die we kunnen inzetten om uw project tot een succes te maken.

✅ Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk om u persoonlijk te begeleiden bij het gehele proces. Of u nu op zoek bent naar een horecaonderneming, deze juist wilt verkopen of verhuren, we zullen u stap voor stap begeleiden en adviseren.

✅ Resultaatgericht

Het uiteindelijke doel is om een succesvolle transactie te realiseren die gunstig uitpakt. We zullen er alles aan doen om voor u het gewenste resultaat te behalen.

Horeca te huur Rotterdam

Als horecamakelaar zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen bij de verhuur en de begeleiding bij het huren van horeca in Rotterdam. Vanuit onze expertise en ervaring weten we als geen ander wat er nodig is om een succesvolle horecaonderneming te starten, welke locaties geschikt zijn voor welk horecaconcept en welke horecapanden te huur staan in Rotterdam.

In vergelijking met koop biedt het huren van een pand in Rotterdam flexibiliteit. Daarnaast beperkt u met huren ook de financiële risico’s. Bovendien kunnen huurders profiteren van toplocaties van beschikbare panden, zoals het centrum van Rotterdam of de trendy Nieuwe Binnenweg.

Momenteel bieden we een gevarieerd aanbod aan horeca te huur aan in Rotterdam en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een pand voor een restaurant, bar, café of lunchroom, we hebben voor elk type horecaonderneming een geschikt pand.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare horecamakelaar in Rotterdam?
Neem dan contact op met Marcel Verbaas op telefoonnummer 06 – 243 973 23 en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Marcel Horecamakelaardij Knook en Verbaas profiel

Marcel Verbaas

Uw bedrijf op onze website
Vergroot uw online zichtbaarheid met onze website-advertenties
Social Media
Creëer meer bereik en traffic door onze effectieve social media aanpak.
Netwerk
Profiteer van de voordelen van ons uitgebreide netwerk in de markt.

Veel gestelde vragen

De lengte van een huurovereenkomst is verschillend en afhankelijk van de gemaakte afspraken. In de meeste gevallen heeft een huurovereenkomst van een horecapand een looptijd van 2 tot 5 jaar, maar het is ook mogelijk om kortere of langere overeenkomsten af te sluiten.

De huurprijs van horecapanden in Rotterdam kan sterk variëren, afhankelijk van de locatie, grootte en de staat van het pand. Het is verstandig om bij het zoeken naar een pand rekening te houden met de huurprijs en uw budget.

Dat hangt af van uw huurovereenkomst. In sommige gevallen is de verhuurder verantwoordelijk voor onderhoud en reparaties, terwijl in andere gevallen de huurder deze verantwoordelijkheid heeft. Zorg ervoor dat u de huurovereenkomst goed begrijpt voordat u deze tekent.

In veel gevallen is de verhuurder verantwoordelijk voor het onderhoud aan het pand en moet de verhuurder er voor zorgen dat het pand voldoet aan de wettelijke vereisten. De huurder is verantwoordelijk voor het betalen van de huur en moet ervoor zorgen dat het pand wordt gebruikt in overeenstemming met de afspraken in het huurcontract.

Ons aanbod in Rotterdam

Vergelijk advertenties

Vergelijken