Horeca te huur Amsterdam

✅ Groot netwerk

We beschikken over een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers in de horecamarkt. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt een deal maken.

✅ Lokale expertise

We hebben uitgebreide kennis van de lokale markt. Hierdoor kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste locatie en het beoordelen van de haalbaarheid van uw plannen.

✅ Ervaring

Ons team heeft jarenlange ervaring in de horeca en vastgoedsector. Hierdoor beschikken we over expertise die we kunnen inzetten om uw project tot een succes te maken.

✅ Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk om u persoonlijk te begeleiden bij het gehele proces. Of u nu op zoek bent naar een horecaonderneming, deze juist wilt verkopen of verhuren, we zullen u stap voor stap begeleiden en adviseren.

✅ Resultaatgericht

Het uiteindelijke doel is om een succesvolle transactie te realiseren die gunstig uitpakt. We zullen er alles aan doen om voor u het gewenste resultaat te behalen.

Horeca te huur Amsterdam

Bent u op zoek naar het huren van horeca in Amsterdam? Dan biedt Amsterdam tal van mogelijkheden. Amsterdam is een ware hotspot voor de horecabranche, met uiteenlopende wijken en populaire uitgaansgebieden. Of u nu een restaurant wilt openen in het centrum, een café wilt runnen langs de historische grachten of een lunchroom wilt vestigen in een trendy buurt, er is tal van horeca te huur in Amsterdam.

Bekijk ons actuele aanbod en laat ons u begeleiden bij het vinden van de locatie. Met onze expertise en kennis van de lokale markt zorgen wij ervoor dat u een pand kunt huren dat past bij uw concept en doelstellingen.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare horecamakelaar in Amsterdam?
Neem dan contact op met Iris van Goozen op telefoonnummer 06 – 513 155 53 en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Iris Horecamakelaardij Knook en Verbaas profiel

Iris van Goozen

Uw bedrijf op onze website
Vergroot uw online zichtbaarheid met onze website-advertenties
Social Media
Creëer meer bereik en traffic door onze effectieve social media aanpak.
Netwerk
Profiteer van de voordelen van ons uitgebreide netwerk in de markt.

Veel gestelde vragen

De lengte van een huurovereenkomst voor een horecapand varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de specifieke afspraken tussen huurder en verhuurder, de huurprijs en de voorwaarden. Over het algemeen wordt een huurovereenkomst voor een pand afgesloten voor een periode van 2 tot 5 jaar.

De huurprijs voor horecapanden in Amsterdam varieert aanzienlijk. De huurprijs is onder andere afhankelijk van de locatie, de omvang en de staat van het pand. Wilt u meer weten? Vraag de betreffende horecamakelaar naar meer informatie.

Waar de verantwoordelijkheid voor onderhoud en reparaties aan het gehuurde pand ligt, hangt af van de bepalingen in de huurovereenkomst. Het is van belang om de huurovereenkomst zorgvuldig door te nemen en clausules met betrekking tot onderhoud en reparaties te begrijpen voordat u de overeenkomst ondertekent. Vaak is de verhuurder verantwoordelijk voor het onderhoud aan het pand en moet er voor zorgen dat het pand voldoet aan alle wettelijke vereisten.

De verantwoordelijkheid voor het onderhoud en het voldoen aan wettelijke vereisten ligt normaal gesproken bij de verhuurder. Aan de andere kant dient de huurder de huur tijdig te betalen en het pand te gebruiken volgens de afspraken in het huurcontract.

Ons aanbod in Amsterdam en omstreken

Vergelijk advertenties

Vergelijken