Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

ADVIESBUREAU HORECA VERGUNNINGEN

Aanvraag Horeca Vergunning

Heeft u een conflict met de overheid? Of wilt u gewoon een Horeca-vergunning aanvragen?

Als ondernemer in de horecasector krijgt u te maken met de aanvraag van verschillende vergunningen voordat u eindelijk de deuren van uw horecagelegenheid mag openen. Adviesbureau Horeca-vergunningen kan u begeleiden in dit (soms ingewikkelde) proces van vergunningverlening.

Het Adviesbureau Horeca-vergunningen is opgezet door Henny Janssen, ex bijzondere wetten rechercheur van de politie Rotterdam. Adviesburo Horeca-vergunningen kan u niet alleen op juridische basis ondersteunen maar ook, op basis van jarenlange praktijkervaring, begeleiden voordat u een conflict krijgt. Wij zijn voor u de bemiddelaar tussen de gemeente, politie en andere overheidsinstanties. Tevens is Adviesburo Horeca-vergunningen gespecialiseerd in de Bibob procedure.

Wij kunnen u onder andere begeleiden en ondersteunen bij de volgende vergunningen:

  • Drank- en horecavergunning
  • Exploitatievergunning
  • Voorlopige (exploitatie)vergunning
  • Vergunning kansspelautomaten
  • Verlaatje
  • Bij –en afschrijvingen op de vergunning
  • Begeleiding bij de Wet Bibob

De Wet Bibob (Wet bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur) Uw vergunningaanvraag wordt getoetst door de gemeente waarin u de aanvraag doet, zodat de gemeente zich ervan kan overtuigen dat zij niet onbedoeld criminele activiteiten ondersteunt met de vergunning. Als sprake is van een crimineel verleden, kunnen overheden de vergunning, subsidie of opdracht dan ook weigeren.

Mocht de gemeente twijfelen aan de integriteit van uw organisatie, kunnen zij besluiten het landelijk bureau Bibob in te schakelen voor advies. Wanneer dit het geval is kan Adviesbureau Horeca-vergunningen u adviseren en begeleiden bij het aanleveren van de juiste gegevens voor dit onderzoek. Hiermee voorkomt u extra vertraging en verkleint u de kans dat uw vergunning wordt afgewezen. Ook bij het in bezwaar gaan tegen een afwijzing kunnen wij u adviseren.

H.Janssen
Beneden Molendijk 4
3262AA Oud-Beijerland
06-10462668
info@adviesburohennyjanssen.nl

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties