Uw zoekresultaten

LAATSTE KANS: Prijs in overleg – Overname pand bespreekbaar – Zeer sfeervol Restaurant ‘Zeeën van Tijd’ – Roosendaal
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

PRIJS IN OVERLEG
Type advertentie:
Status:
Adres: Kerkstraat 2, 4701 HT in
toevoegen aan favorieten
2042

Dit vis- en vleesspecialiteitenrestaurant in Roosendaal is een ‘parel’ in het centrum van Roosendaal. Idyllisch gelegen tegen het erfgoedcentrum Tongerlohuys aan, waarbij het tussen gelegen grachtje het rustgevende en authentieke uitzicht completeert.

Aan de ene kant treft men het bruisende uitgaansleven van Roosendaal, dat o.a. Schouwburg De Kring bezoekt en op zoek is naar een hapje en een drankje. Aan de andere kant is er overdag volop winkelend publiek aanwezig van de Markt tot aan het winkelcentrum de Biggelaar. Het naastgelegen Tongerloplein (T’plein) is hét cultuurplein in Roosendaal waar regelmatig evenementen plaatsvinden en daarnaast wordt er aan de Nieuwstraat momenteel een riante bioscoop gebouwd bestaande uit 6 zalen (850 bezoekers), zodat de traffic voor de deur alleen maar zal toenemen. Een toplocatie dus!

Op de begane grond komt men binnen in het sfeervolle restaurant, waar de elementen uit de zee volop in zijn verwerkt. Met de open uitstraling is een prettige ambiance gecreëerd, waar men zich helemaal op z’n gemak voelt. Er is grote zorg besteed aan de inrichting, tot in de kleinste details, van de keuken tot in het gescheiden dames- en herentoilet.

Op ruim 100 m² staan 50 couverts gedekt. De keuken is bij het restaurant betrokken, waardoor men de kok in actie kan zien. Er is een aparte spoelkeuken annex voorraadruimte, waar ook een grote koeling staat. Alle apparatuur is één jaar geleden volledig nieuw aangeschaft en voldoet uiteraard aan alle eisen. Met de duurzaamheid is ook rekening gehouden want bijna alles is elektrisch.

Buiten vindt men een zonnig terras waar men alle ruimte heeft voor zo’n 25 tot 50 couverts. In de buurt zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen.

Men kan dit prachtige bedrijf desgewenst direct turn-key overnemen onder hetzelfde concept. In overleg met de eigenaar zijn er nog enkele uitbreidingsmogelijkheden bespreekbaar, waaronder de overname van het pand.

Impressie:
http://www.zeeenvantijdroosendaal.nl/

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Therese du Bois op telefoonnummer: 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Kerkstraat 2
Postcode: 4701 HT
Locatie:
Provincie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Property Id:

22910

Object ID:

H20190063

Openingstijden:

het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn

Parkeermogelijkheden:

ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen voor de deur

Personeel:

er behoeft geen personeel over te worden genomen

Verplichtingen:

er rusten geen contractuele verplichtingen op het bedrijf

Vergunningen:

de vergunning moet op eigen naam worden aangevraagd

Financiële gegevens:

op aanvraag verkrijgbaar

Inventarislijst:

op aanvraag verkrijgbaar

Huurprijs:

Huurprijs per maand: in overleg

Vraagprijs:

inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang: prijs in overleg

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties