Uw zoekresultaten

VERHUURD!! – Volledig ingerichte cafetaria aan het Sullivanlijn 25 te Zoetermeer
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

VERHUURD!!
Type advertentie:
Adres: Sullivanlijn 25, 2728 BR in
toevoegen aan favorieten
3133

Gevestigd in een vrijstaand paviljoen, ene kant uitkijkend over een park en aan de andere zijde uitkijkend over een winkelplein, vrij parkeren voor de deur en goed gelegen tussen woonwijken.

Deze cafetaria is instap klaar en met een borg van € 5.000,00 en een huur van € 550,00 is deze volledig te huur inclusief inventaris.

Het paviljoen heeft een bruto oppervlakte van ca. 120 m² ingedeeld met een counter, stuk restaurant met diverse zitplaatsen, opslag en een prima keuken.

Voor en naast het paviljoen is er een terras aanwezig. Altijd al gedroomd van een eigen cafetaria dan is dit uw kans, het bedrijf is op dit moment gesloten.

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Jordi Cossee op telefoonnummer 06 – 112 992 78 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Sullivanlijn 25
Postcode: 2728 BR
Locatie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Property Id:

24188

Object ID:

H20200015

Vergelijkbare Advertenties

VERKOCHT / VERHUURD

VERKOCHT – Kwalitaria “Teldersro...

VERKOCHT
Deze supermooie en van zeer hoge kwaliteit ingerichte winkel bieden wij u aan. Wij zijn op [lees meer]
Deze supermooie en van zeer hoge kwaliteit ingerichte winkel bieden wij u aan. Wij zijn op zoek naar een enthousias [lees meer]
0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties