Uw zoekresultaten

INVESTEERDERS OPGELET! Uniek registergoed inclusief brasserie: D’Ouwe Mart – Roosendaal
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

€ 1.350.000,00
Adres: Markt 42, 4701 PH in
toevoegen aan favorieten
2021

Overview

  • Updated On:
  • oktober 5, 2020

Midden in het winkelhart van Roosendaal op een top A1 locatie bevindt zich dit complete registergoed, bestaande uit een brasserie en een ijssalon met een onzelfstandige bovenwoning met dakterras. Oorspronkelijk gebouwd rond het jaar 1900 (nummers 40 en 42) en in 1996 volledig verbouwd tot één horecapand.
Een locatie met een authentiek karakter maar aangepast aan de moderne eisen van deze tijd. In de loop der jaren heeft men een behoorlijke goodwill van vaste klanten opgebouwd.

Aan de buitenkant ziet u dat het pand bijzonder goed onderhouden is. De entree aan de voorkant bestaat uit twee delen. Links loopt men direct naar binnen in de gezellige brasserie, waarbij de deuren in harmonicavorm volledig geopend kunnen worden. Rechts is er een enkele deur die geopend kan worden alsmede een gedeelte in harmonicavorm. Hier staat men direct voor de ijscounter, waar het zelfgemaakte ijs een enorme trigger is voor de passanten. Men weet D’Ouwe Mart goed te vinden.

De brasserie is gezellig ingericht in bibliotheekstijl met modern gestoffeerde stoelen. Er zijn diverse verhogingen en hoekjes, wat het geheel een speels effect geeft. Er is een bar met 5 barkrukken.

In het restaurant is ruimte voor zo’n 90 tot 100 couverts. Rechts achterin is er nog een speciale sociëteitsruimte, die ook door verenigingen of voor private diners gereserveerd kan worden.

De begane grond is voorzien van houten vloerdelen, een balkenplafond, diverse mooie togen en wanden met schoonmetselwerk. De enorme hoeveelheid aanwezige boeken maken het thema helemaal af.

Gescheiden en goed onderhouden dames en herentoiletten vindt men achterin het restaurant. De keuken voldoet aan alle eisen en bestaat uit diverse apparatuur die geschikt is om het huidige concept te laten draaien. Achter de keuken vindt men het magazijn met de opslag, koeling en vriezer. Een kleine ruimte daarin wordt benut voor een wasmachine/droger.

Midden in het restaurant bevindt zich een majestueuze trap, die naar de eerste verdieping leidt. Hier vindt men een restaurant met vide bestaande uit nog eens 35 couverts. De trap daar achterin leidt naar de zolder zodat men nog een behoorlijke berging kan benutten.

Via een privé ingang op de begane grond gaat men met de trap naar een kantoorruimte die ruim en licht is opgezet. Op dit platte dak liggen zonnepanelen. Men kijkt uit op het dakterras waar het heerlijk vertoeven is. Tevens is daar de ingang naar de onzelfstandige woning. Deze bestaat uit een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en toilet. Daarboven bevindt zich de tweede verdieping met een slaapkamer en zolder.

Het geweldig ruime en zonnige terras aan de voorzijde van de brasserie is een echte eye catcher en bestaat uit ca. 100 couverts. Van alle gemakken voorzien door het dubbele zonnescherm vanuit de pui en de beschutte zijwanden. Er staan op het overterras nog een aantal grote parasols die voor de benodigde schaduw zorgen. Het reclame ijskarretje maakt het helemaal af.

Dit is een volledig en compleet object waar u direct aan de slag kunt.

Wenst u dit prachtige bedrijf inclusief het registergoed te willen bezichtigen, neemt u dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Therese du Bois op telefoonnummer: 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of het onderstaand contactformulier in.

Impressie:
http://www.douwemart.nl/dm/

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Markt 42
Postcode: 4701 PH
Locatie:
Provincie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Property Id:

22204

Prijs:

€ 1.350.000,00

Object ID:

H20180102

Openingstijden:

het bedrijf kan 7 dagen per week geopend zijn

Parkeermogelijkheden:

direct achter het pand (betaald)

Personeel:

overname in overleg

Verplichtingen:

geen verplichtingen aanwezig

Vergunningen:

alle vergunningen zijn volgens de huidige ondernemer volledig aanwezig voor de huidige exploitatie

Financiële gegevens:

op aanvraag beschikbaar

Inventarislijst:

op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte:

oppervlakte 98 centiare, 2 are, 61 centiare

Vraagprijs:

compleet met registergoed inclusief bedrijfsexploitatie (inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang): € 1.350.000,00 k.k.

Vergelijkbare Advertenties

Te koop

Sfeervol Restaurant “Hasta La Pasta...

Overnameprijs bespreekbaar
- Goedlopend restaurant
- Zeer aantrekkelijk geprijsd
- Gunstig gelegen
- Goedlopend restaurant
- Zeer aantrekkelijk geprijsd
- Gunstig gelegen
Te koop

Nieuw ingericht en turn-key overname: Prince...

€ 69.000,00
- Prima omzet
- Recent volledig vernieuwd
- Turn-key overname
- Prima omzet
- Recent volledig vernieuwd
- Turn-key overname
0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 235 718 26 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Thérèse du Bois