Uw zoekresultaten

Uniek concept, startklaar voor ambitieuze ondernemer! – Turfkade 4a te Brielle
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

€ 120.000,00
Adres: Turfkade 4a, 3231 AR in
toevoegen aan favorieten
5119

Overview

  • Updated On:
  • augustus 17, 2021

Voor onze prachtige vestiging in Brielle zijn we op zoek naar een franchisenemer die de Le Toko-formule verder wil uitbreiden en verbeteren! Zin in deze toffe uitdaging?

Bij Le Toko staan we voor kwalitatief goed eten uit de Indonesische keuken. Klanten kunnen bij ons een eigen maaltijd samenstellen uit meer dan 26 verschillende gerechten. We bieden keuze uit verschillende groente en vegetarische gerechten en diverse rund, kip en visgerechten. Heb jij dus altijd al een Indonesische toko willen beginnen, maar zelf geen zin om uren achter de pannen te staan dan kun je Le Toko Brielle sleutel klaar overnemen als franchisenemer. Met daarin een groot klantenbestand en goede omzet.

Le Toko is gevestigd aan de Turfkade in het centrum van Brielle met parkeergelegenheid en een terras van 30 m² voor de deur. Daarnaast zitten er in de weide omgeving zo’n 9 campings die in het zomerseizoen bomvol toeristen zitten. Wat nog een unieke kans is van deze locatie is dat je met 10 minuten rijden in de Botlek komt waar diverse grote bedrijven continue diensten draaien. Onze maaltijden lenen zich uitstekend voor deze bedrijven.

De huidige eigenaren hebben in korte tijd deze winkel tot een groot succes weten te maken, maar hebben door diverse andere activiteiten te weinig tijd om de juiste aandacht te geven die een prachtige, succesvolle toko als deze nodig heeft.

Wanneer je Le Toko Brielle binnenstapt met een totale oppervlakte van 90 m², welke met groen, roze en gouden details is ingericht kom je eerst in het verkoop gedeelte, met een vers gevulde vitrine en een trendy foodbar. Achter de toonbank vind je de gekoelde werkbank met daar boven diverse magnetrons waarmee de maaltijden in een handomdraai worden opgewarmd. Daarachter is een speciale afdeling van 10 m² voor de bezorgdienst met een eigen aparte vitrine en magnetrons, om snel de bestellingen aan de deur te brengen. Verder vind je achter in de winkel de keuken van 40 m² voor de voorbereidingen met werkbanken, koel/vries kasten en vaatwasser.
De volledige inventaris is in nieuwstaat.

Ben jij enthousiast geworden over deze locatie, maar past het concept niet bij jou? Dan biedt de ruimte zich ook uitstekend voor jouw eigen concept, zoals cafetaria, of diverse andere afhaal/bezorg concepten. Maar ook een lunchroom, of traiteur etc. kunnen hier goed passen.

Voor een impressie ga naar https://letoko.nl/brielle/

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Edwin Lansbergen op telefoonnummer 06 – 55 73 42 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Turfkade 4a
Locatie:
Provincie:
Postcode: 3231 AR
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

27172

Prijs:

€ 120.000,00

Object ID:

H20210034

Openingstijden:

ma t/m zo van 15:00 tot 20:00 uur

Parkeermogelijkheden:

diverse parkeermogelijkheden voor de deur (gratis)

Vergunningen:

vergunningsvrije winkel

Omzet:

hoge goede omzet op aanvraag beschikbaar

Financiële gegevens:

op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte:

90 m²

Huurprijs registergoed:

pand: € 1.000,00 per maand, vrij van BTW

Vraagprijs exploitatie:

inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang en goodwill: € 120.000,00

Waarborg:

drie maanden huurborg

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 557 342 26 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Edwin Lansbergen