Uw zoekresultaten

TURN KEY!! Restaurant / Cafetaria Dag & Nacht gevestigd aan de Frederik Hendrikstraat 1 te Delft
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

€ 89.500,00 k.k.
Adres: Frederik Hendrikstraat 1, 2628 SX in
toevoegen aan favorieten
5450

Overview

  • Updated On:
  • augustus 23, 2021

Dit zeer modern ingericht restaurant/cafetaria met hoogwaardige apparatuur en modern inrichting is gevestigd in de wijk Wippolder-Noord te Delft.

De wijk Wippolder-Noord is gelegen in de buurt van de bekende TU Campus waardoor de wijk veelal bewoond wordt door veel studenten en jonge gezinnen. Deze groepen zie je veelvuldig terugkomen als gast in het restaurant of via de bekende bestelapps.

Deze horecaexploitatie is in maart 2020 volledig gemoderniseerd en is daardoor volledig instap klaar! De nieuwe markiezen en modern terras meubilair aan de buitenzijde geven een zeer herkenbare en uitnodigende uitstraling aan het restaurant/cafetaria.

Bij binnenkomst is de grote moderne hoekbank en nieuwe tafels niet te missen. Waarna je als gast vervolgens getrokken wordt naar de vier tv’s waarop het menu is gepresenteerd. Wanneer men nog geen keuze kan maken staat er een goed gevulde vitrine en displaykoelkast om de gast hierbij te helpen.

Wanneer de gast een keuze heeft gemaakt is alle benodigde apparatuur aanwezig om succesvol een smakelijk product te serveren. Alle apparatuur is van hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld een Kiremko bakwand met 2×3 mandjes frituur, hoog rendement, bakplaat, bainmarie, afzuiginstallatie en automatisch vetfilter systeem, een Nissei milkshake/softijsmachine met diverse smaken, een Smeg vaatwasmachine, Berkel snijmachine en een Hoshizaki ijsmachine etc.

Veiligheid: Er is een zeer uitgebreid camera-/ beveiligingssysteem met een groot scherm waarop alle belangrijke beelden in een oogopslag te zien zijn. Alle ramen zijn voorzien van fraaie rolschermen tegen inbraak.

Restaurant Dag & Nacht maakt op dit moment gebruik van diverse bezorgplatforms als Deliveroo, Uber Eats en Thuisbezorgd. Naast deze platforms beschikt het restaurant over een eigen bestelwebsite https://www.dagnachtdelft.nl/. Deze combinatie is tijdens de Covid-19 periode zeer succesvol gebleken. De bezorging gebeurt op dit moment met 2 scooters en 2 auto’s binnen een straal van +/- 10km.

De horecaexploitatie heeft de beschikking over een oppervlakte ca. 110 m² op de begane grond met een gevelterras van ca. 20 m² met 18 zitplaatsen. Het restaurant gedeelte is ca. 50 m² met 20-25 zitplaatsen en twee speelautomaten. De productie- en voorbereidingskeuken zijn samen ca. 37,5 m² met uitgifteraam en achter in de opslag met buitenplaats van ca. 22,5 m².

Samengevat: Een bedrijf waarbij de potentiële ondernemer de sleutel in het slot steekt, omdraait en direct aan de slag kan!

Verplichtte overname:
Speelautomaten contract (Hoge opbrengst!!!)
Huurcontract vastgoed

Impressie:
https://www.dagnachtdelft.nl/

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Jordi Cossee op telefoonnummer 06 – 112 992 78 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Frederik Hendrikstraat 1
Locatie:
Provincie:
Postcode: 2628 SX
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

25109

Prijs:

€ 89.500,00 k.k.

Object ID:

H20200060

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 1:00 uur, zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 1:00 uur

Parkeermogelijkheden:

in de directe omgeving gratis parkeren

Verplichtingen personeel:

er rusten geen personeelsverplichtingen op het bedrijf

Verplichtingen brouwerij:

er rusten geen brouwerijverplichtingen op het bedrijf

Vergunningen:

dient op eigen naam te worden gezet

Omzet:

potentieel hoog!!

Financiële gegevens:

op aanvraag beschikbaar

Inventarislijst:

op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte:

110 m²

Huurprijs registergoed:

€ 1.570,00 per maand, exclusief BTW

Vraagprijs exploitatie:

inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang en goodwill: € 89.500,00 k.k.

Overig:

overige middelen: 2 bezorg scooters

Vergelijkbare Advertenties

8
Te koop

Ter overname: goedlopende franchisevestiging...

€ 199.000,00
- Centraal gelegen
- Franchiseformule
- Turn-key instappen
- Centraal gelegen
- Franchiseformule
- Turn-key instappen
0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 112 992 78 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Jordi Cossee