Uw zoekresultaten

IN PRIJS VERLAAGD!! – Ter overname aangeboden: Snackbar – Herenstraat – Leiden met een zeer hoge omzet inclusief bovenwoning!
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

IN PRIJS VERLAAGD!! € 275.000,00
Adres: Herenstraat 29, 2313 AE in
toevoegen aan favorieten
7914

Overview

  • Updated On:
  • september 6, 2021

Gelegen aan de zuidzijde van het centrum van Leiden, in de karakteristieke en gezellige Herenstraat hebben wij een mooie mogelijkheid om een snackbar met een hoge omzet over te nemen! Wat deze locatie tevens uniek maakt is de mogelijkheid om boven de snackbar te wonen, wie wil dat nou niet?

De buurt “Tuinstadwijk”
De snackbar bevindt zich midden in de Tuinstadwijk, deze wijk loopt van de Witte Singel naar de spoorlijn tussen Leiden Centraal en Lammenschans. Het centrum is op 5 minuten loopafstand. Tuinstadwijk biedt een tal aan voorzieningen; horeca, detailhandel, parken, basis- en middelbare scholen.

Tuinstadwijk telt ca. 4.000 inwoners wat de komende jaren fors toe zal nemen door alle woningbouwontwikkelingen in de omgeving, dit zijn zowel reguliere-, starters- als studentenwoningen. De zogenoemde “Lammenschansdriehoek” is volop in ontwikkeling en verandert van een kantorengebied langzaam in een nieuwe stadswijk waar wonen, werken, studeren en recreëren samen komen. De komende jaren zullen er in de nabije omgeving nog duizenden woningen worden gerealiseerd.

Kortom; Snackbar Herenstraat is dynamisch en centraal gelegen wat door de toekomstige ontwikkelingen alleen maar toe zal nemen.

De locatie
Het gebouw omvat drie bouwlagen, waarvan de begane grond volledig is ingerichte als snackbar, voorzien van alle gemakken die u mag verwachten van een snackbar. De entree kan volledig open waardoor deze zeer toegankelijk is. In de verkoopruimte zijn in de huidige situatie acht zitplaatsen aanwezig, gesitueerd aan een bar langs de zijwand. Vanuit de entree is rechtdoor de uitgiftebalie met de koelvitrine. De achter ruimte beschikt over een ruime koelcel, opslagruimte en een spoelkeuken welke is gescheiden van het gedeelte waar etenswaren worden bereid.

De 1e en 2e verdiepingen worden in de huidige situatie gebruikt als kantine en opslagruimte maar heeft de bestemming “wonen”. Hierin zit dus nog potentie, hieronder nader omschreven.

De bovenwoning
Naast een unieke horecaruimte is de locatie tevens voorzien van een bovenwoning van twee verdiepingen, dit betreft een “onzelfstandige” woonruimte en is uitsluitend van binnenuit bereikbaar middels een trap.

De woning heeft op de eerste verdieping een ruime woonkamer, aparte keukenruimte, toilet en een sanitaire ruimte. Op de tweede verdieping bevinden zich drie kamers, waarvan een kamer is ingericht als walk-in-closet en twee kamers te gebruiken zijn als slaapkamers.

Oppervlakten
Metrage begane grond: ca. 60 m²
Metrage eerste verdieping: ca. 52 m² (plus klein dakterras)
Metrage tweede verdieping: ca. 27 m²
Metrage totaal: ca. 139 m²

Vraagprijs
De vraagprijs voor de inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang en goodwill is € 275.000,00. Verkoper denkt graag in mogelijkheden, zo is het verstrekken van een lening bespreekbaar ingeval financiering van het volledige bedrag niet mogelijk is. De mogelijkheden bespreken we graag met u.

Bestemmingsplan
De bestemming is horeca 2 “horeca-inrichtingen voor het bedrijfsmatig verstrekken van overwegend snacks en/of ter plaatse opgewarmde etenswaren, al dan niet in combinatie met alcoholvrije drank om aldaar te nuttigen (cafetaria’s, snackbars, shoarmazaken). Voor een horecabedrijf met als hoofdactiviteit het verstrekken van maaltijden en als nevenactiviteit het verstrekken van dranken, zoals een restaurant, eetcafé, cafetaria, snackbar, of gelijkwaardige horecabedrijven”.

Door de ruime mogelijkheden binnen het vigerende bestemmingsplan leent de locatie zich uitstekend voor allerlei typen Take Away & Delivery concepten, mede door de centrale ligging binnen een groot residentieel verzorgingsgebied.

Delivery
De huidige exploitant bezorgd zowel via de eigen website, de app als via thuisbezorgd en heeft een ruim verzorgingsgebied met een aanzienlijk klantenbestand van ruim 16.000 huishoudens.

Reclame
Qua reclame is de huidige exploitant ook enorm actief; zo hebben zij bijvoorbeeld een video reclame in een nabijgelegen supermarkt waardoor extra klanten worden aangetrokken.

Impressie:
https://www.snackbarleiden.nl

Mocht uw interesse zijn gewekt na het lezen van de advertentie neem dan gerust contact op met onze horecamakelaar Iris van Goozen, voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of meer informatie.

N: Iris van Goozen
T: 06 – 513 155 53
E: iris@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Herenstraat 29
Locatie:
Provincie:
Postcode: 2313 AE
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

26808

Prijs:

IN PRIJS VERLAAGD!! € 275.000,00

Object ID:

H20210049

Openingstijden:

Reguliere openingstijden: maandag t/m zaterdag van 12:00 uur t/m 00:00 uur en zondag vanaf 14:00 uur. Reguliere bezorgtijden: maandag t/m zaterdag van 12:00 uur t/m 23:30 uur en zondag vanaf 14:00 uur

Parkeermogelijkheden:

ruime parkeergelegenheid voor de deur

Vergunningen:

exploitatievergunning “snackbar”

Omzet:

op aanvraag beschikbaar, een zeer interessante omzet is aantoonbaar

Financiële gegevens:

op aanvraag beschikbaar

Inventarislijst:

op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte:

ca. 60 m² begane grond, ca. 52 m² eerste verdieping (woonruimte) met klein dakterras en ca. 27 m² twee verdieping (woonruimte) - Metrage totaal: ca. 139 m²

Kadastraal gegevens:

Kadastrale gemeente Leiden, Sectie M, nummer 405

Huurprijs registergoed:

pand: € 2.201,50 per maand

Vraagprijs exploitatie:

Inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang en goodwill: € 275.000,00

Waarborg:

€ 2.380,00

Vergelijkbare Advertenties

9
Te koop

Te koop: Snackbar in hartje centrum Leiden m...

€ 129.000,00
- Snackbar met nachtopening
- Hoge omzet
- Centrale ligging
- Snackbar met nachtopening
- Hoge omzet
- Centrale ligging
10
Te koop

IN PRIJS VERLAAGD!! – Ter overname: ho...

IN PRIJS VERLAAGD!! € 59.500,00
- Lunchroom met Vlaaiencorner
- Zichtlocatie binnenstad Leiden
- Hoog aantal pas [lees meer]
- Lunchroom met Vlaaiencorner
- Zichtlocatie binnenstad Leiden
- Hoog aantal passanten
0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 513 155 53 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Iris van Goozen