Uw zoekresultaten

VERKOCHT!! – Cafetaria / Eetcafé Huijsman, gevestigd aan het Amelandseplein 65 te Rotterdam
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

VERKOCHT!!
Type advertentie:
Adres: Amelandseplein 65, 3083 SJ in
toevoegen aan favorieten
6830

Overview

  • Updated On:
  • april 28, 2021

In samenwerking met een gerenommeerd speelautomatenbedrijf bieden wij u aan:

Cafetaria / Eetcafé Huijsman, al ruim 40 jaar een begrip in Rotterdam Zuid. Gasten uit de buurt en vanuit het hele land weten Huijsman al vele jaren te vinden. Rondom alle evenementen in Ahoy zit het Eetcafé Huijsman steevast en ruim vooruit volgeboekt met reserveringen. Wanneer er in Ahoy geen evenementen zijn dan draait Cafetaria / Eetcafé Huijsman op zijn vaste gasten die al vele jaren trouw zorgen voor een stabiele exploitatie.

Zoals de naam al doet vermoeden, Cafetaria / Eetcafé Huijsman, is dit horecabedrijf in tweeën verdeeld. Waardoor er een unieke situatie bestaat dat er maar liefst vier speelautomaten geplaatst zijn waarmee serieuze inkomsten gegenereerd kunnen worden.

Cafetaria:
Op de hoek van het pand bevindt zich de cafetaria. Deze is volledig ingericht met hoog kwaliteit apparatuur, zoals Pitco friteuses en een Taylor ijs-en milkshakemachine, ruime gekoelde vitrine, menuschermen en uitgebreid digitaal kassasysteem. Er ontbreekt werkelijk niks om voor de gast zijn favoriete snack of heerlijke frites te bereiden.

Eetcafé:
In het midden van het opvallende pand bevindt zich de entree naar het eetcafé. Bij aankomst ziet de gast voor het pand direct het uitnodigende terras met 32 zitplaatsen gelegen aan het Amelandseplein en uitkijkend op het park. In het eetcafé zijn totaal 74 zitplaatsen. Als gast kunt u voor een klein hapje, lunch of diner plaats nemen in het restaurant gedeelte wat voorzien is van een traditionele inrichting met airconditioning. Wanneer de gast wil genieten van een goed glas pils of een uitstekende wijn met een uitgebreide borrelplank onder begeleiding van het gezelschap de kastelein, dan neemt u plaatst aan de ruime bar met uitzicht op die fantastische nostalgische porseleinen biertap met gouden lekblad! De ruimte van het eetcafé is ook zeer geschikt voor feesten, partijen, optredens en andere bedrijf- of familie evenementen.

Keuken:
De keuken is centraal gesitueerd tussen het eetcafé en de cafetaria. De keuken is volledig ingericht met alle benodigde apparatuur en een aparte koel- en vriescel. In combinatie met de ruime kelder is er meer dan voldoende opslagcapaciteit.

Cafetaria / Eetcafé Huijsman is een zeer compleet en ‘turn-key’ horecabedrijf met een enorme historie waar nog heel veel mooie nieuwe herinneringen gemaakt kunnen worden door een nieuw enthousiaste horecaondernemer of ondernemend stel.

Bent u/Zijn jullie op zoek naar een bedrijf met een ziel, lange geschiedenis en met een hoog potentieel dan is dit uw kans!

Verplichtingen:

  • Speelautomaten
  • Brouwerij
  • Personeel

 

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Jordi Cossee op telefoonnummer 06 – 112 992 78 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Amelandseplein 65
Locatie:
Provincie:
Postcode: 3083 SJ
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

26154

Object ID:

H20210009

Vergelijkbare Advertenties

VERKOCHT / VERHUURD

VERKOCHT!! – Uniek Party Centrum in Kr...

VERKOCHT!!
- Exclusieve trouwlocatie, receptieruimte, workshops en diner
- Geschikt voor starter [lees meer]
- Exclusieve trouwlocatie, receptieruimte, workshops en diner
- Geschikt voor starters en als toevoeging
[lees meer]
VERKOCHT / VERHUURD

VERKOCHT!! – “Sushi Company” – O...

VERKOCHT!!
- Take-away
- Delivery
- Centraal gelegen
- Take-away
- Delivery
- Centraal gelegen
VERKOCHT / VERHUURD

VERKOCHT!! – Kua Taco Bar – Hoog...

VERKOCHT!!
- Geheel ingericht restaurant
- Volledige vergunning
- Bedrijvige straat in cent [lees meer]
- Geheel ingericht restaurant
- Volledige vergunning
- Bedrijvige straat in centrum Rotterdam
VERKOCHT / VERHUURD

VERKOCHT!! – horecalocatie met volledi...

VERKOCHT!!
- Superdrukke 1ste Middelandstraat Rotterdam
- Vergunning categorie 1 via APV Rotterd [lees meer]
- Superdrukke 1ste Middelandstraat Rotterdam
- Vergunning categorie 1 via APV Rotterdam
- Categorie 2 APV [lees meer]
0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 112 992 78 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Jordi Cossee