Uw zoekresultaten

Ter overname aangeboden: Café De Korenaar – Stationsweg 4 te Den Haag
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

€ 50.000,00
Type advertentie: ,
Status:
Adres: Stationsweg 4, 2515 BN in
toevoegen aan favorieten
7776

Overview

  • Updated On:
  • januari 27, 2021

In samenwerking met een gerenommeerd Haags speelautomatenbedrijf bieden wij u aan:

Café De Korenaar
Het café is al ruim 25 jaar een begrip in de Stationsbuurt en is al die tijd zeer succesvol geëxploiteerd. Vele buurtbewoners en passanten weten al die jaren het café feilloos te vinden voor een goed glas pils of mooie wijn vergezeld met een borrelhap en een goed gesprek met de gastheer of gastvrouw. De combinatie van een trouwe vaste klantenkring en speelautomaten met een goede omzet zorgden mede voor een langdurige stabiele situatie van het cafébedrijf. Daarom heeft het gerenommeerde speelautomatenbedrijf dit café gekocht van de vorige exploitant, zodat de deze van een welverdiend pensioen kan gaan genieten. Café De Korenaar is gevestigd op de hoek van de Stationsweg en het Groenewegje. Door de ligging op de hoek is er vanuit het café en in de lente en zomer vanaf het terras een levendig uitzicht over het kruispunt en gedeelte van de Bierkade.

Het café is een sfeervol en volledig ingericht cafébedrijf met alle benodigde voorzieningen. Het pand is ca. 80 m² wat onderverdeeld is in het cafégedeelte van ca. 65 m², separaten ruimte met twee speelautomaten van ca. 5 m² en keuken met ruime koelcel van ca. 10 m². Rondom het pand is er gedurende het terrasseizoen een ruim terras gesitueerd met 40 ruime zitplaatsen waarbij een groot gedeelte van de dag in de zon genoten kan worden door de gasten. Café De Korenaar is een perfecte plek om na het werk tot rust te komen onder het genot van een mooi glas wijn. Of na het shoppen even bij te komen met een lekkere kop koffie als tussenstop op de route naar het Station Holland Spoor. Ook om in het weekend een ‘biertje te pakken’ en bij te praten met vrienden tot laat is Café De Korenaar een uitstekende plek.

Omgeving
Café De Korenaar is gelegen in de bekende Haagse wijk de Stationsbuurt op dé (toeristische) looproute tussen het Station Holland Spoor en het centrum van Den Haag. Vanaf de Korenaar ben je als gast binnen 6 minuten lopen op Station Holland Spoor en binnen 7 minuten op de Grote Markstraat. Op een steenworp afstand ligt het prachtige Huijgenspark waar er met grote regelmaat diverse evenementen georganiseerd worden. Denk hierbij aan een luchtkussen festival, vrijmarkt tijdens Koningsdag of andere initiatieven uit de buurt. Langs het Groenewegje en de Bierkade vinden we veel bedrijvigheid op het water met boten, sloepjes, kano’s en de bekende opstapplaats voor de ‘Ooievaart’. Bij de ‘Ooienvaart’ stappen jaarlijks duizenden mensen op voor een rondvaart door de grachten van Den Haag. Een mooie samenwerking met de ‘Ooienvaart’ zou zo maar eens een hoop extra klandizie brengen aan Café De Korenaar….

In de Stationsbuurt is jaren geleden door de gemeente een vernieuwingsproces ingezet waarbij de buurt enorm is opgeknapt. Kenmerkende voorbeelden hiervoor zijn het gebied rondom het Station Holland Spoor en de Stationsweg. Dit gebied ziet er tegenwoordig heel uitnodigend uit met een herkenbaar en proper stadsbeeld.

Café De Korenaar is gevestigd in een buurt met een duidelijk plan vanuit de gemeente en blijft de komende jaren onder de aandacht om de omgeving door te ontwikkelen en het leefklimaat en uitstraling verder te verbeteren. Een ideaal klimaat voor de nieuwe ondernemer om een succesvolle exploitatie neer te zetten en de activiteiten verder te ontplooien.

Verplichtingen:

  • Huurcontract
  • Speelautomaten
  • Brouwerij

 
Impressie:
https://www.eencafe.nl/denhaag/de-korenaar-cafe

Diverse info:

Inhoud van het bestemmingsplan tot 2040 van de Stationsbuurt:
https://www.planviewer.nl/imro/files/NL.IMRO.0518.BP0278EHetOudeCen-51VA/t_NL.IMRO.0518.BP0278EHetOudeCen-51VA.html#_5.2_Toekomstigeontwikkelingeninhetplangebied

Vestigingsplaats via maps:
https://www.google.com/maps/@52.0737357,4.317723,124m/data=!3m1!1e3?hl=nl (maps is niet accuraat, betreft pand op de hoek met groene luifels en parasols)

Stationsbuurt in cijfers:
https://allecijfers.nl/wijk/wijk-27-stationsbuurt-den-haag/

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Jordi Cossee op telefoonnummer 06 – 112 992 78 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Stationsweg 4
Locatie:
Provincie:
Postcode: 2515 BN
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

26203

Prijs:

€ 50.000,00

Object ID:

H20210013

Openingstijden:

7 dagen per week, door ondernemer in te vullen aan de hand van vergunning en plaatselijke APV

Parkeermogelijkheden:

in de gehele omtrek betaald parkeren

Verplichtingen brouwerij:

er is een verplichting van de brouwerij aanwezig, details op aanvraag beschikbaar

Vergunningen:

drank- en horeca-, exploitatie- en terrasvergunning, dient door de nieuwe exploitant opnieuw op naam aangevraagd te worden

Omzet:

op aanvraag beschikbaar

Financiële gegevens:

op aanvraag beschikbaar

Inventarislijst:

op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte:

ca. 80 m²

Huurprijs registergoed:

huurprijs voor het totaal: € 2.500,00 exclusief BTW

Vraagprijs exploitatie:

inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang en goodwill: € 50.000,00

Waarborg:

3 maanden

Overig:

speelautomaten verplichting

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 112 992 78 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Jordi Cossee