Uw zoekresultaten

Te koop: Succesvol grillrestaurant in Pijnacker met 24/7 vergunning, afhaal en bezorging
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Vraagprijs op aanvraag beschikbaar
Status:
Adres:
toevoegen aan favorieten
3143

Overview

  • Updated On:
  • oktober 15, 2020

Dit goedlopend en zeer fraai ingericht grillrestaurant met 24/7 volledige horecavergunning is gevestigd in het centrum van Pijnacker aan een drukke doorgaande winkelstraat tegenover hét winkelcentrum met ruime parkeermogelijkheden.

Deze horecaexploitatie heeft bewezen volledig bestand te zijn tegen de ‘Corona-crisis’ door een groei in omzet te realiseren. Dit is bereikt door het intensiveren van de al succesvolle afhaal en bezorging in een groot gebied rondom Pijnacker.

Sinds de start van het grillrestaurant in 2016 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een begrip in Pijnacker en omgeving. De kwaliteit wordt doorgevoerd in de gerechten, service en uitstraling van het restaurant. Deze combinatie is bepalend geweest voor het succes. Ondanks het succes is er binnen de huidige exploitatie nog veel ruimte om de omzet te verhogen door de openingstijden te verruimen en op maandag te openen.

De horecaexploitatie heeft een oppervlakte van ca. 110m² gelegen op de begane grond met een gevelterras van ca. 10 m². Aan de achterzijde is een tuin gesitueerd van ca. 45 m² met een opslagruimte van ca. 20 m² met inloopkoelcel.

Het restaurant- en afhaalgedeelte is ca. 75 m² met ca. 70 zitplaatsen en fraai ingericht met hoogwaardig massief eiken tafelbladen en moderne stoelen en banken. De ruimte is afgewerkt met luxe siersteen strips en gestyled met diverse kunstobjecten en planten wat samen zorgt voor de sfeervolle ambiance.

De volledig ingerichte keuken heeft een oppervlakte van ca. 24 m² en beschikt over een goede routing en hoogwaardige apparatuur zoals, Naomi Grill, MKN-frituur, Combisteel koelapparatuur, Meiko vaatwasmachine en afzuigsysteem 7.000 m³/h.

Verplichtte overname:
Speelautomaten contract (Hoge opbrengst!!!)
Tabaksautomaat contract
Huurcontract vastgoed

Personeel:
Geen verplichte overname c.q. langdurige (vaste) contracten

Overige middelen:
2 bezorgauto’s
1 bezorgscooter

Aanvaarding:
In overleg

Financiering:
Gedeeltelijk mogelijk via huidige ondernemer

Bedrijfsnaam:
Inbegrepen onder bepaalde voorwaarden

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Jordi Cossee op telefoonnummer 06 – 112 992 78 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie:
Provincie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Property Id:

25492

Object ID:

H20200084

Openingstijden:

maandag gesloten, dinsdag t/m donderdag 15:00 tot 3:00 uur, vrijdag en zaterdag 15:00 tot 6:00 uur en zondag 15:00 tot 3:00 uur

Parkeermogelijkheden:

in de directe omgeving met blauwe kaart of parkeergarage

Vergunningen:

24/7 volledige horecavergunning, maar dient op eigen naam te worden gezet

Omzet:

hoog

Financiële gegevens:

op aanvraag beschikbaar

Inventarislijst:

op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte:

110 m² + Tuin 45 m² opslag 20 m²

Huurprijs registergoed:

€ 1.435,00 vrij van BTW

Vraagprijs exploitatie:

op aanvraag beschikbaar

Waarborg:

de huursom van 3 maanden

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 112 992 78 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Jordi Cossee