Uw zoekresultaten

TE KOOP: Snackbar in centrum van Middelharnis
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

€ 32.500,00
Adres: Nieuwstraat 28, 3241 CL in
toevoegen aan favorieten
3608

Overview

  • Updated On:
  • oktober 1, 2021

In het centrum van Middelharnis met zijn pittoreske haven aan het Haringvliet en het bruisende winkelcentrum “d’n Diek” vind je snackbar Daphne’s Verse Friet.

Middelharnis heeft ongeveer 7.700 inwoners (samen met het aangrenzende Sommelsdijk 15.000) en is de onofficiële hoofdstad van de gemeente Goeree-Overflakkee met 50.800 inwoners. In het recreatieseizoen is het erg druk met toeristen.

Daphne’s Verse Friet is gesitueerd aan de Nieuwstraat in Middelharnis. De Nieuwstraat is autoluw. Aan de Nieuwstraat ligt een groot parkeerterrein, de locatie is daarom voor een snackbar zeer geschikt te noemen.

Daphne’s Verse Friet beschikt over een heerlijk zonnig terras met ongeveer 32 zitplaatsen. Binnen biedt Daphne’s Verse Friet plaats aan 11 gasten.

De huidige eigenaar van Daphne’s Verse Friet heeft er principieel voor gekozen om enkel vleesvrije producten te verkopen en is maar beperkt open vanwege haar drukke studie. Op zondag is ze gesloten vanwege religieuze overtuiging. Een handige ondernemer kan met de nodige aanpassingen de winst met gemak meer dan verdubbelen.

De snackbar met zijn net geen 20 m² is niet groot maar uitermate ingenieus ingericht. Er is duidelijk goed nagedacht over de inrichting. Wanneer je de winkel binnenstapt, sta je direct voor de verkoopbalie, met gekoelde werkbank en gasgestookte bakoven, links zijn diverse zitjes en een afgescheiden toilet met wastafel. Aan de rechterkant bevindt zich een (technische) ruimte met o.a. koeling en vriezer. De inventaris is in goede staat en de winkel is keurig aangekleed met meubels van steigerhout, de airco (2019) zorgt voor een heerlijk klimaat in de geringe ruimte.

Impressie:
https://www.facebook.com/daphnesversefriet/

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan met onze horecamakelaar Edwin Lansbergen op telefoonnummer: 06 – 557 342 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Nieuwstraat 28
Locatie:
Provincie:
Postcode: 3241 CL
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

27330

Prijs:

€ 32.500,00

Object ID:

H20210078

Parkeermogelijkheden:

Ruime parkeermogelijkheden voor de deur gratis

Verplichtingen personeel:

geen

Vergunningen:

vergunningsvrije locatie

Omzet:

op aanvraag beschikbaar

Inventarislijst:

op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte:

20 m²

Huurprijs registergoed:

pand: € 695,00 per maand, vrij van BTW

Vraagprijs exploitatie:

inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang en goodwill: € 32.500,00

Waarborg:

3 maanden huurborg

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 557 342 26 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Edwin Lansbergen