Uw zoekresultaten

LAATSTE KANS: luxe cafetaria ’t Hoekske – Sint-Maartensdijk
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

€ 35.000,00
Status:
Adres: Markt 6, 4695 CE in
toevoegen aan favorieten
5115

Overview

  • Updated On:
  • juni 21, 2021

Met een hart voor de zaak heeft de huidige exploitant het cafetaria vanaf ‘de bodem’ opgebouwd en ingericht. Deze toewijding ziet men niet alleen in de uitstraling en details maar dit vindt men ook terug in de gerechten. De klant die éénmaal bij ’t Hoekske geweest is, komt gegarandeerd weer terug voor de smaakbeleving en het gezellige praatje.

De plaats Sint-Maartensdijk wordt in de volksmond wel ‘Oranje smalstad’ genoemd door de unieke banden die het heeft met de Koninklijke familie. Deze bijzondere geschiedenis en de prachtige natuur maakt het wonen en werken in Sint-Maartensdijk zeker de moeite waard.

’t Hoekske is gesitueerd aan een plein met bijzondere historische panden. Er is voldoende traffic en er worden bij regelmaat evenementen gehouden. De gezellige weekmarkt vindt men hier ook.

Binnen in de zaak vindt men op 69 m² een aantal tafels met zo’n 25 stoelen, een gezellige loungebank, een functionele counter met de benodigde koelingen, kassasysteem en de bakwand. Via een deur naar achteren komt men in de keuken waar de benodigde apparatuur staat om dit concept te voeren. Ook vindt men daar een extra grote koeling. Door de gang komt men langs de toiletruimte in een zaal van ongeveer 94 m² met bar, waar men een feestje kan bouwen maar ook een vergadering kan uitzitten. Met een hapje en een drankje aansluitend natuurlijk.

Genoeg mogelijkheden om hier een leuke bedrijfsvoering turn-key over te nemen, waarbij de eigenaar al een behoorlijke goodwill heeft opgebouwd.

Aan de voorzijde heeft men een gevelterras en op het plein een zonnig over terras. Dit bedraagt momenteel 28 m² en zal (samen met de horecavergunning) op eigen naam moeten worden aangevraagd.

In overleg met de exploitant is het mogelijk om de bovengelegen huurwoning over te nemen (apart huurcontract). Dit onder voorbehoud goedkeuring pandeigenaar.

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Therese du Bois op telefoonnummer: 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Impressie:
https://www.facebook.com/thoekskesintmaartensdijk

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Markt 6
Provincie:
Postcode: 4695 CE
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

23831

Prijs:

€ 35.000,00

Object ID:

H20190126

Openingstijden:

bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn (plaatselijke APV)

Parkeermogelijkheden:

voldoende gratis parkeerplaatsen in de buurt

Personeel:

geen overname

Brouwerij:

geen verplichte overname

Verplichtingen:

geen

Vergunningen:

moeten op eigen naam worden aangevraagd

Omzet:

na persoonlijk gesprek beschikbaar

Financiële gegevens:

na persoonlijk gesprek beschikbaar

Inventarislijst:

na persoonlijk gesprek beschikbaar

Oppervlakte:

horecaruimte 69 m², feestzaal 94 m²

Huurprijs registergoed:

pand: € 850,00 per maand, exclusief BTW

Vraagprijs exploitatie:

overname inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang en goodwill: € 35.000,00

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 235 718 26 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Thérèse du Bois