Uw zoekresultaten

Te koop: Indonesisch bezorg- en afhaalrestaurant Papaya To Go op strategische plek in Zoetermeer
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

€ 39.500,00
Adres: Oranjelaan 29, 2712 GA in
toevoegen aan favorieten
7009

Overview

  • Updated On:
  • november 29, 2021

Indonesisch bezorg- en afhaalrestaurant Papaya To Go is gevestigd aan de Oranjelaan 29 te Zoetermeer. De Oranjelaan is een straat waar veel bezorgrestaurants zijn gevestigd vanwege de strategische ligging.

Geheel Zoetermeer en randgemeenten zijn binnen 15 minuten te bereiken met scooter, auto of elektrische fiets. De locatie is perfect voor elk concept gericht op bezorging en afhaal van maaltijden!!

Papaya To Go Zoetermeer is een mooi en kwalitatief goed afgewerkt horecabedrijf van ca. 100 m². Bij binnenkomst kan je als gast niet om de lange en in het oog springende vitrine heen met alle Indische specialiteiten die Papaya aanbiedt. De gast kan naast het meenemen er ook voor kiezen om zijn samengestelde gerecht te nuttigen aan één van de lage tafels of aan de hoge zitting aan het raam met uitzicht over de Oranjelaan.

Papaya heeft 10 lage zitplaatsen en 6 plaatsen aan het raam. Het zitgedeelte is ruim opgezet en het aantal zitplaatsen kan door het anders inrichten van de ruimte nog uitgebreid worden.

Achter de in het oog springende vitrine staat een op maat gemaakte kastenwand met houtlook met de benodigde apparatuur om de gerechten op te warmen. De kastenwand biedt ruim voldoende opbergplaats voor alle verpakkingsmaterialen en gebruiksvoorwerpen. Het keuken gedeelte is uitgerust met rvs-wanden, met een lange afzuigkap, apparatuur en werktafels. De gekoelde opslag gebeurt in een zeer ruime inloop koelcel en achterin is voldoende ruimte voor de ‘droge’ opslag.

Papaya heeft in de loop der jaren een grote vaste klantenkring opgebouwd voor het afhalen en heeft via thuisbezorgd.nl, de eigen website en via telefoon een groot bereik voor de bezorging door heel Zoetermeer en de randgemeenten. Er is nog voldoende mogelijkheid voor uitbreiding binnen de Zoetermeerse markt en naar dorpen zoals Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Benthuizen en Moerkapelle.

Alle Indische specialiteiten worden verzorgd en geleverd door de centrale keuken van de hoofdvestiging van Papaya. Wanneer de nieuwe ondernemer(s) dit wensen te continueren in combinatie met of zonder de bedrijfsnaam behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Verplichte overname:
– 2 lease bezorgscooters
– Huurcontract van het vastgoed

Impressie:
https://www.papaya.nl/filialen/zoetermeer/

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Jordi Cossee op telefoonnummer 06 – 112 992 78 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Oranjelaan 29
Locatie:
Provincie:
Postcode: 2712 GA
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

27587

Prijs:

€ 39.500,00

Object ID:

H20210092

Openingstijden:

maandag gesloten, dinsdag t/m zondag 14:00 t/m 21:00 uur

Parkeermogelijkheden:

gratis en betaald parkeren in de directe omgeving

Verplichtingen personeel:

geen

Vergunningen:

volgens APV van gemeente Zoetermeer

Omzet:

stabiel

Financiële gegevens:

op aanvraag beschikbaar

Inventarislijst:

op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte:

ca. 100 m²

Huurprijs registergoed:

€ 2.358,75 per maand exclusief BTW, servicekosten á € 50,00 per maand exclusief BTW

Vraagprijs exploitatie:

€ 39.500,00

Waarborg:

3 maanden

Vergelijkbare Advertenties

Vraagprijs op aanvraag beschikbaar
Te koop
0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 112 992 78 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Jordi Cossee