Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Te koop: Eetcafé-Zaal-Partyservice ‘Noordhoek’
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

€ 450.000,00 k.k. (inclusief exploitatie)
Type advertentie:
Status:
Adres: St. Jozefstraat 19, 4759 BC in
toevoegen aan favorieten
4988

Overview

  • Updated On:
  • september 27, 2021

Noordhoek is een gezellig, klein dorp met ongeveer 1.000 inwoners. Het dorp heeft een rijke agrarische historie in de vlas- en champignonteelt. In het centrum van het dorp staan de karakteristieke St. Jozefkerk en de naastgelegen brede school St. Jozefschool. Het dorp kent ook een rijk verenigingsleven, waarbij een aantal hiervan regelmatig te vinden zijn bij Café ‘Noordhoek’. De saamhorigheid is hier groot.

De huidige uitbaters van Café Noordhoek hebben het gezellige dorpscafé sinds 1998 behoorlijk succesvol op de kaart gezet. Men kan er terecht voor een partijtje biljart maar ook voor een groot feest of het houden van een vergadering. Er wordt ook veelvuldig afgehaald en bezorgd doordat men werkt met verse ingrediënten tegen een betaalbare prijs. De bediening is zorgzaam en vriendelijk.

Het vrijstaande bedrijfspand bestaat uit een café met feestzaal en een bovenwoning. Het totale complex is ongeveer 697 m². De entree van het café (68 m²) is links gesitueerd. Bij binnenkomst treft men in de ruimte een biljart, een bar en een aantal gezellig zitjes. De functionele keuken (27 m²) ligt tussen het café en de feestzaal in. Er is een berging (40 m²), voormalige rokersruimte en een gescheiden dames- en herentoilet. De grote feestzaal (137 m²) is rechts gesitueerd en heeft ook een eigen entree. De bovenwoning ligt op de 1e verdieping en bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer, 3 slaapkamers en een kantoorruimte. Onder het café is de souterrainruimte waar zich ook de cv-combi bevindt.

Nostalgie ten top op deze locatie en u kunt deze succesvolle formule nu overnemen.

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf, belt u dan met onze horecamakelaar Thérèse du Bois op telefoonnummer: 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Impressie:
https://www.facebook.com/CafeZaalNoordhoek

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Therese du Bois op telefoonnummer: 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: St. Jozefstraat 19
Locatie:
Provincie:
Postcode: 4759 BC
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

26961

Prijs:

€ 450.000,00 k.k. (inclusief exploitatie)

Object ID:

H20210057

Openingstijden:

volgens de plaatselijke APV

Parkeermogelijkheden:

voor de deur (gratis parkeren)

Verplichtingen personeel:

geen

Verplichtingen brouwerij:

geen

Vergunningen:

moeten op eigen naam worden gezet (bestemming horeca t/m categorie 2 volgens ruimtelijkeplannen.nl)

Omzet:

op aanvraag verkrijgbaar

Financiële gegevens:

op aanvraag verkrijgbaar

Inventarislijst:

op aanvraag verkrijgbaar

Oppervlakte:

697 m²

Kadastraal gegevens:

Gemeente Standdaarbuiten, sectie B, nummers 889 en 890

Vraagprijs registergoed:

€ 450.000,00 k.k. (inclusief exploitatie)

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 235 718 26 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Thérèse du Bois