Uw zoekresultaten

Te huur aangeboden: Wegrestaurant & Kiosk op verzorgingsplaats langs de A16 in Breda (Hazeldonk Oost)
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Huurprijs op aanvraag beschikbaar
Adres: Hazeldonk 103, 4836 LB in
toevoegen aan favorieten
7646

Overview

 • Updated On:
 • juni 14, 2021

Gelegen aan de Hazeldonk in Breda aan de Oostzijde direct langs de snelweg A16 en naast McDonald’s (in hetzelfde gebouw) hebben wij een zeer unieke horecalocatie te huur alsmede een volwaardig inventaris ter overname. De locatie biedt een tal aan mogelijkheden, waarover hieronder meer.

Locatie
De locatie betreft een verzorgingsplaats en is direct toegankelijk middels een separate afrit vanaf de A16 (Antwerpen – Rotterdam). De locatie is op steenworp afstand van de Belgische grens. Passanten vanuit België kunnen direct hun hart ophalen door het diverse aanbod op de verzorgingsplaats. Middels een voetgangerstunnel is de locatie tevens toegankelijk vanaf de westzijde, voor passanten die richting België reizen. (https://perceelloep.nl/PCH00/R/266)

De verzorgingsplaats geeft in de huidige situatie ruimte aan de volgende faciliteiten:

 • McDonald’s restaurant
 • Amrâth Hotel
 • Tokcel Café
 • Fastned laadstation voor auto’s
 • Newmotion laadstation voor auto’s
 • Shell tankstation
 • Ruime parkeergelegenheid voor zowel auto’s als vrachtverkeer

 
De aangeboden ruimte(n)
De ruimte is ca. 2.000 m2 wat ca. 2/3e van het totale gebouw is. De overige ruimte (1/3e) is in gebruik bij McDonald’s. De ruimte is in de huidige situatie van alle gemakken voorzien, waarover meer onder het kopje “inventaris”. Gezien het grote oppervlak is de ruimte tevens geschikt om te splitsen. Hierbij kan gedacht worden aan deelverhuur aan meerdere complementaire partijen. Zo zorgen we voor een compleet aanbod op de verzorgingsplaats!

De aangeboden ruimte omvat in de huidige situatie:

 • Restaurant met aanverwante ruimten
 • Vergaderruimte
 • Kiosk aan de voorzijde
 • Buitenterras
 • Gemeenschappelijke toiletgroep

 
De entree is gemeenschappelijk met McDonald’s. Aan de linkerzijde van de entree bevindt zich de Kiosk, welke in het verleden werd gebruikt voor de verkoop van onder andere souvenirs. Deze ruimte leent zich uitstekend voor andere doeleinden en is tevens separaat te huur. Het geniet echter wel de voorkeur om de ruimte in één keer te verhuren danwel met een gedeelte van de resterende ruimte.

Naast de Kiosk zijn de gemeenschappelijke toiletgroepen gesitueerd, welke onlangs volledig zijn gerenoveerd. De exploitatie van de toiletgroepen ligt bij McDonald’s, hier zal een separate overeenkomst voor worden opgesteld met belanghebbende partijen.

Het restaurant is rechtdoor toegankelijk vanuit de gemeenschappelijk entree en is daarmee zeer goed zichtbaar. De ruimte is nu ingedeeld als “self service” restaurant. Uiteraard is dit naar wens volledig zelf in te delen. Aan de achterzijde beschikt de ruimte over een ruime vergaderzaal. Daarnaast beschikt de locatie over een buitenterras van ca. 100 m2 met uitzicht op de snelweg A16.

Inventaris
De huidige ruimte is van alle gemakken voorzien qua inventaris; van een breed scala aan meubilair en keukenapparatuur (zoals een afwasstraat en een pizzaoven) tot een diversiteit aan installaties. De inventaris wordt tevens ter overname aangeboden waarbij de overnamesom in overleg bepaald zal worden. Een inventarislijst kunnen we in overleg delen.

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie bel dan gerust met onze horecamakelaar Conny Knook op telefoonnummer: 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Hazeldonk 103
Locatie:
Provincie:
Postcode: 4836 LB
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

26539

Object ID:

H20210033

Openingstijden:

de volgende openingstijden zijn mogelijk conform de “regels openbare inrichting” van de gemeente: maandag t/m zondag: 07:00 uur - 02:00 uur

Parkeermogelijkheden:

voldoende gratis parkeergelegenheid voor zowel auto’s als vrachtverkeer, het betreft een gemeenschappelijk parkeerterrein

Vergunningen:

drank- en horecavergunning aanwezig

Omzet:

geen gegevens aanwezig

Financiële gegevens:

geen gegevens aanwezig

Inventarislijst:

op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte:

totaal restaurant inclusief kiosk: ca. 2.000 m², buitenterras: ca. 100 m2

Kadastraal gegevens:

Kadastrale gemeente Princenhage sectie R nummer 266 (gedeeltelijk)

Huurprijs registergoed:

op aanvraag beschikbaar

Vraagprijs exploitatie:

inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang: nader te bepalen

Waarborg:

op aanvraag beschikbaar

Precario:

op aanvraag beschikbaar

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 572 374 09 WhatsApp
 • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Conny Knook