Uw zoekresultaten

Te huur aangeboden: Casco plus horecaruimte bestaande uit een restaurant en 3 hotelkamers – Broekweg 14 te Ouddorp
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Huurprijs op aanvraag beschikbaar
Status:
Adres: Broekweg 14, 3253 AG in
toevoegen aan favorieten
6836

Overview

  • Updated On:
  • augustus 10, 2021

Te huur aangeboden: Casco plus horecaruimte bestaande uit een restaurant en 3 hotelkamers gelegen aan de Broekweg 14, 3253 AG te Ouddorp.

De verhuurder van bovengenoemde horecalocatie is op dit moment in de laatste fase van het afbouwen van genoemde casco plus locatie.

Het pand bevindt zich in het pittoreske toeristische stadje Ouddorp. Er wordt nog flink gebouwd in Ouddorp met een uitbreiding aan woonruimte en Leisure mogelijkheden. Op dit moment is er een bijna full time toestroom van toeristen, de reden is natuurlijk dat Ouddorp zich direct aan een van de mooiste stranden van Nederland bevindt, met zoals zij zelf beweren, de meeste zonuren van het hele land!

De locatie is een geheel gerenoveerd pand met een horecavergunning. Het geheel wordt door de eigenaar meer dan casco plus opgeleverd en geeft ruimte voor een restaurant en 3 hotelkamers. Op dit moment is de eigenaar in gesprek met de gemeente om een hotel direct naast het bestaande pand te mogen realiseren, hierin kan in een persoonlijk gesprek de details en mogelijkheden hierin besproken worden. Het is wel van belang dat de nieuwe exploitant ook voornemens heeft om het nieuwe hotel te gaan huren.

Voor de enthousiaste horecaondernemer(s) “pur sang” is dit een unieke kans om in een geweldig mooi casco pand op een toplocatie het geheel naar eigen hand in te richten.

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Conny Knook op telefoonnummer: 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Broekweg 14
Locatie:
Provincie:
Postcode: 3253 AG
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

27003

Object ID:

H20210060

Openingstijden:

volgens APV-gemeente Goeree-Overflakkee

Parkeermogelijkheden:

ruim voldoende aanwezig

Vergunningen:

volgens APV-gemeente Goeree-Overflakkee. De exploitatie en horecadrank vergunningen dienen door de nieuwe exploitanten op naam aangevraagd te worden

Inventarislijst:

er zal een demarcatielijst en ruimtestaat bij de informatie bijgevoegd worden

Oppervlakte:

totaal: 442 m² / restaurant: 120 m² / hotel: 146 m²

Huurprijs registergoed:

op aanvraag beschikbaar

Waarborg:

3 maanden huurwaarborg

Precario:

in overleg

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 572 374 09 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Conny Knook