Uw zoekresultaten

VERKOCHT!! – Sfeervol Restaurant “Hasta La Pasta” Kerkstraat 2 te Roosendaal
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

VERKOCHT!!
Type advertentie:
Adres: Kerkstraat 2, 4701 HT in
toevoegen aan favorieten
4321

Overview

  • Updated On:
  • augustus 2, 2021

Dit goedlopende restaurant ligt op een idyllische locatie in het centrum van Roosendaal naast het erfgoedcentrum het Tongerlohuys.

Aan de ene kant treft men het bruisende uitgaansleven van Roosendaal, waarbij men o.a. Schouwburg De Kring aan het cultuurplein van Roosendaal bezoekt. Aan de andere kant is er overdag volop winkelend publiek aanwezig van de Markt tot aan het winkelcentrum de Biggelaar.
De bioscoop aan de Nieuwstraat is recent volledig verbouwd en bestaat nu uit
6 zalen, zodat de traffic voor de deur alleen maar zal toenemen. Een toplocatie dus!

Op de begane grond komt men binnen in het sfeervolle restaurant, waar de elementen uit Italië volop in zijn verwerkt. Met de open uitstraling is een prettige ambiance gecreëerd, waar men zich helemaal op z’n gemak voelt. Er is grote zorg besteed aan de inrichting, tot in de kleinste details, van de keuken tot in het gescheiden dames- en herentoilet.
Op ruim 100 m² staan 50 couverts gedekt. De halfopen keuken is bij het restaurant betrokken. Er is een aparte spoelkeuken annex voorraadruimte, waar ook een grote koeling staat. Alle apparatuur is 3 jaar geleden volledig nieuw aangeschaft en voldoet uiteraard aan alle eisen. Met de duurzaamheid is ook rekening gehouden want bijna alles is elektrisch.

Buiten vindt men een zonnig gevel- en overterras waar men alle ruimte heeft voor zo’n 25 tot 50 couverts. In de buurt zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen.

Men kan deze prachtige locatie desgewenst direct turn-key overnemen onder hetzelfde concept.

Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, neemt u dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Therese du Bois op telefoonnummer: 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Kerkstraat 2
Locatie:
Provincie:
Postcode: 4701 HT
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

25575

Object ID:

H20190063

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 235 718 26 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Thérèse du Bois