Uw zoekresultaten

Prachtig monumentaal registergoed bestaande uit 6 panden op de markt in het mooie Sint Maartensdijk aangeboden
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

€ 2.900.000,00
Type advertentie: ,
Status:
Adres: Markt 1-5, 4695 CE in
toevoegen aan favorieten
5998

Overview

  • Updated On:
  • oktober 4, 2021

Het object staat in Sint Maartensdijk bekend als ‘t Raedthuys en is een begrip in de omgeving. De laatste jaren is het pand in gebruik geweest als hotel – restaurant en welnessbedrijf.
Het pand beschikt over 21 luxe hotelkamers en suites en kan nog uitgebreid worden naar plusminus 30 hotelkamers.

De mogelijkheid is aanwezig om een andere functie aan het pand te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het realiseren van een Bed & Breakfast, Zorghotel of welnessresort. Het complex bestaat uit 6 panden, het is dus ook mogelijk deze apart te exploiteren als woning, winkel, kantoor of deels als horecabedrijf. Hiervoor dient u echter wel in overleg met de gemeente Tholen te treden.

Huidige situatie
Het pand bestaat in feite uit twee gedeelten; een oud authentiek gedeelte en een nieuw modern gedeelte. In het oude authentieke gedeelte bevindt zich op de begane grond het restaurant en de volledig ingerichte keuken. U vindt daar ook een ruimte welke als wijnkelder of proeverij kan worden gebruikt. Op de eerste verdieping in het oude gedeelte is een royale zaal gelegen, deze zaal was in de vorige exploitatie in gebruik als trouwzaal. Op deze verdieping vindt u ook de bruidssuite welke van alle luxe en gemakken is voorzien. Tevens is er een prachtige authentieke zaal te vinden, de voormalige burgemeesterskamer welke gebruikt kan worden voor private-dining of als vergaderruimte.

In het oude authentieke gedeelte zijn totaal 5 luxe hotelkamers gesitueerd. Alle hotelkamers zijn voorzien van een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Een deel van de kamers beschikt tevens over een ligbad of jacuzzi

Hotelgedeelte in het moderne gedeelte
Het hotel aan de rechterzijde is nieuw gebouwd en modern ingericht. Er zijn vijf kamers op de begane grond te vinden, allen voorzien van een badkamer met douche, toilet en wastafel. Drie van de vijf kamers beschikken ook over een ligbad. De 1e verdieping telt nog eens 5 hotelkamers. De kamers zijn voorzien van inloop douche, wastafel en toilet en zijn bereikbaar via de ruime hal met vaste trap en lift. Op deze verdieping is nog plaats voor het realiseren van plusminus 10 extra hotelkamers of vergaderzalen.

Receptie
De receptie is gelegen in het moderne gedeelte aan de rechterzijde van ’t Raedthuys. De receptie is te bereiken middels openslaande deuren aan de voorzijde van het pand of vanuit de hal/entree van het restaurant. In dezelfde ruimte als de receptie bevindt zich ook een loungeruimte, welke ook als ontbijtzaal kan worden gebruikt. De loungeruimte biedt toegang tot de welnessruimte achter in het gebouw en tot de hotelkamers aan de rechterzijde. De toegangsdeur leidt eveneens tot twee hotelkamers, waarvan één is voorzien van een luxe tweepersoons bad in de kamer.

Welnessafdeling
De welnessruimte bevindt zich in het moderne gedeelte van het pand en is voorzien van een tweetal kamers. Eén kamer werd gebruikt als schoonheidssalon, de andere beschikt over een sauna, bubbelbad, een douchecabine, relaxstoelen en twee losse douches. Een toegangsdeur in deze kamer leidt tot een zonnestudio.

De Stadstuin
Het restaurant biedt aan de achterzijde uitkijk over de stadstuin. Middels de openslaande tuindeuren kan er in de zomermaanden een verbinding gemaakt worden met het restaurant. De stadstuin is voorzien van een aantal flinke bomen en verhard met klinkers en biedt ruimte aan een zeer sfeervol terras. Aan de voorzijde van het pand, op de markt is tevens ruimte voor een groot en sfeervol terras.

Indien u interesse heeft in dit unieke project verzoeken wij u contact op te nemen met onze makelaars Marcel Verbaas via 06 – 243 973 23 marcel@hkv-makelaars.nl of via Jos Schroer 06 – 395 072 91 jos@hkv-makelaars.nl

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Markt 1-5
Provincie:
Postcode: 4695 CE
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

27342

Prijs:

€ 2.900.000,00

Object ID:

H20210079

Parkeermogelijkheden:

voldoende parkeerruimte in de omgeving

Verplichtingen personeel:

geen

Verplichtingen brouwerij:

geen

Vergunningen:

alle vergunningen zijn aanwezig maar moeten wel op naam gesteld worden, voor wijziging van de bestemming dient er overleg gepleegd worden met de gemeente

Inventarislijst:

op aanvraag verkrijgbaar

Oppervlakte:

begane grond: ca. 1.242 m² BVO - eerste verdieping: ca. 1.148 m² BVO - tweede verdieping: ca. 936 m² BVO - kelderruimte: ca. 164 m² BVO - perceeloppervlakte: 2.008 m²

Vraagprijs registergoed:

€ 2.900.000,00

Waarborg:

zekerheidsstelling: waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst, aanvaarding: in overleg.

Andere makelaars

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 243 973 23 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Marcel Verbaas