Uw zoekresultaten

Prachtig ingericht restaurant in het centrum van Antwerpen
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Type advertentie:
Status:
Adres: , ,
toevoegen aan favorieten
3810

Overview

  • Updated On:
  • december 18, 2020

Prachtig ingericht restaurant in het centrum van Antwerpen

In bruisend Antwerpen waar ‘oud’ en ‘nieuw’ naast elkaar staan, hebben wij een prachtig restaurant in de verkoop gekregen. Bij binnenkomst waant men zich al in het buitenland door de sfeervolle en luxe afwerking van het concept. De halfopen keuken maakt dat men de bedrijvigheid van dichtbij ziet en de indeling in verschillende vertrekken zorgt voor gezelligheid maar ook een stukje privacy. Het glazen dak in de serre creëert weer de juiste lichtinval zodat men het hele jaar van de zon kan genieten.

Dit alles vindt u op de begane grond alsmede een gescheiden dames- en herentoilet dat ruim en luxe is uitgevoerd. Een grote keuken achter de halfopen keuken is voorzien van de benodigde apparatuur om dit concept te draaien.

Als men de trap naar boven neemt, treft men nog een ruimte aan waar men ook een hapje en een drankje kan nuttigen. Er is een kleine lift aanwezig die de gerechten van beneden naar boven kan transporteren. Tevens is er nog een aparte ruimte waar men een besloten vergadering en/of familiefeest kan organiseren.

Het totaal aantal zitplaatsen bedraagt 150 couverts (boven en beneden). Er is een personenlift aanwezig waardoor men comfortabel van de begane grond naar boven kan gaan.

Onder de begane grond is een zeer grote kelder aanwezig, die in verschillende ruimtes is opgedeeld. Deze zijn bijzonder netjes afgewerkt. Ook de leidingen en bekabelingen zijn zo goed als nieuw. Op kosten is niet bespaard.

Boven is een privé appartement aanwezig, dat men eveneens kan huren en dat via een zelfstandige ingang bereikbaar is.

Men beschikt voor het pand over een zonnig en groot terras waar ruimte is voor zo’n 100 zitplaatsen.

Parkeren in Antwerpen doet men uiteraard in de betaalde parkeergarages of men maakt gebruik van het openbaar vervoer.

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Therese du Bois op telfoonnummer: 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Advertentie nummer :

25854

Object ID:

H20200103

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 235 718 26 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Thérèse du Bois