Uw zoekresultaten

Namens curator mogen wij u aanbieden; Hotel/ Restaurant Bellevue gevestigd aan de Boomstraat 37 te Dordrecht
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Adres: Boomstraat 37, 3311 TC in
toevoegen aan favorieten
2902

Namens curator mogen wij u aanbieden; Hotel/ Restaurant Bellevue gevestigd aan de Boomstraat 37, 3311 TC te Dordrecht.

Wij organiseren in samenwerking met kantoor Van Gastel en Bal Advocaten op maandag 13 juli 2020 van 10:00 uur t/m 15:00 uur een open dag voor kandidaten die geïnteresseerd zijn in huren van voormeld pand en kopen van de aanwezige inventaris en goodwill.

U kunt zich aanmelden bij Conny Knook van Horecamakelaardij Knook en Verbaas telefoonnummer 06 – 572 374 09 en of via mail adres conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of curator Van Gastel en Bal Advocaten, Vestiging Ridderkerk t.a.v. de heer L. (Laurens) Don, telefoonnummer 0180 – 820 223 en of via mail adres don@vangastel-bal.nl

Omschrijving:
Dit majestueuze pand is een juweel.

Op de mooiste plek van Dordrecht, op de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het bekende, monumentale pand Bellevue. Het exterieur van Bellevue Groothoofd hotel culinair is volledig in oude glorie hersteld. Het geheel is trendy en modern, bijzonder stijlvol en gezellig ingericht. Vanuit hier heeft u een fantastisch uitzicht op alle bedrijvigheid op het wateren de haven.

De twaalf luxe, moderne kamers en suites bieden een flatscreen-tv, gratis wifi en uitzicht op de rivier of de haven. Sommige kamers hebben een vrijstaand ligbad, een balkenplafond en/of een kroonluchter. De penthousesuite biedt een panoramisch uitzicht.

Er zijn diverse restaurants en zalen, daarnaast bevindt zich aan de achterzijde een fenomenaal terras met het mooiste uitzicht van Dordrecht. Verder bevinden zich nog een aantal terrassen zich aan de voorzijde en op de balkons.

Impressies:
Foto’s en informatie kunt u vinden op diverse googlesites met kernwoord; Hotel Bellevue Dordrecht. Een fotoreportage is op verzoek verkrijgbaar.

Mocht u interesse hebben in een bezoek op de open dag die wij organiseren op maandag 13 juli 2020 van 10.00 uur tot en met 15.00 uur dan vernemen wij het graag van u.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Verkoop zal plaatsvinden via een biedproces waarvoor vanuit de curator een Biedprotocol is opgesteld dat van toepassing is. Dit protocol zal tijdens de kijkdag aanwezig zijn en zal op verzoek worden toegezonden.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Boomstraat 37
Postcode: 3311 TC
Locatie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Property Id:

25013

Object ID:

H20200056

Parkeermogelijkheden:

4 parkeerplaatsen worden thans gehuurd. Met verhuurder dient de kandidaat te overleggen of een nieuwe overeenkomst kan worden aangegaan. In de nabije omgeving zijn voldoende, betaalde parkeerplaatsen aanwezig

Verplichtingen brouwerij:

brouwerij Inbev is hoofdhuurder en daardoor onlosmakelijk met het pand verbonden

Vergunningen:

kandidaten dienen dit zelf te inventariseren en organiseren

Inventarislijst:

inventarislijst met fotoreportage op aanvraag beschikbaar

Huurprijs registergoed:

er dient een huurovereenkomst aangegaan te worden met de tussenverhuurder AB Inbev. Let wel, het gehuurde omvat niet alleen het hotel maar ook het aangrenzende pand ‘De Poort’. In dat gedeelte is een andere ondernemer actief (café, brasserie en terras) die een onderhuurovereenkomst (in overleg met Inbev) wenst aan te gaan. De zalen gelegen in de Poort worden gezamenlijk geëxploiteerd.

Vraagprijs exploitatie:

Kandidaten dienen uiterlijk maandag 20 juli 2020 17:00 uur een bod te hebben uitgebracht conform het van toepassing zijnde biedprotocol. Ter indicatie kan worden aangegeven dat de oorspronkelijke ondernemer voornemens was om enkel het hotelgedeelte (zonder de Poort) te verkopen voor een bedrag ad euro € 150.000,00. De Poort maakt nu ook onderdeel uit van de verkoop. Voorts wordt hierbij opgemerkt dat er toen een aanzienlijk hogere huurprijs had te gelden. AB Inbev is bereid gebleken de huurprijs thans te verlagen. Ten aanzien van de te gelden huurcondities wordt verwezen naar de bijlage bij het Biedprotocol.

Huurvoorwaarden:

de koper dient met de tussenverhuurder (AB Inbev) een overeenkomst aan te gaan. In beginsel t/m 31 december 2024. Nadien zal de brouwerij eruit stappen en dient met de hoofdverhuurder een overeenkomst te worden aangegaan. Van AB Inbev zijn de huurvoorwaarden ontvangen die als bijlage aan het Biedprotocol worden gehecht. Let wel, de onderhavige verkoop geschiedt separaat. De curator heeft geen bemoeienis ter zake de toekomstige huurrelatie met Inbev en/of hoofdverhuurder en/of onderhuurder.

Precario:

volgens opgave A.P.V gemeente Dordrecht. Door koper zelf te onderzoeken.

Overig:

dit geheel wordt u aangeboden in samenwerking met de curator As Is / Where Is, zonder enige vorm van garantie, conform het bijgevoegde biedprotocol en onder voorbehoud gunning en akkoord Rechter Commissaris.

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties