Uw zoekresultaten

VERKOCHT!! – Markant en beeldbepalend registergoed – Dubbelstraat 2 – Bergen op Zoom
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

VERKOCHT!!
Type advertentie:
Adres: Dubbelstraat 2, 4611 GK in
toevoegen aan favorieten
1504

Overview

  • Updated On:
  • september 7, 2020

In het historisch stadcentrum van Bergen op Zoom waar talloze karakteristieke panden bij elkaar staan, vindt u het markante en beeldbepalende registergoed aan de Dubbelstraat 2 in Bergen op Zoom. Samengevoegd uit twee panden, waarvan het linkse pand ongeveer uit 1500 dateert. Het rechtse pand was oorspronkelijk een afhang, dat in 1879 tot pakhuis is verbouwd. Sinds 1965 is het pand een horecabedrijfsruimte met onzelfstandige woning.

De verschillende kappen van beide panden zijn met schilddaken bedekt. Inwendig zijn er nog originele moerbalk- en kinderbintenzolderingen aanwezig evenals een eiken kap. De zijgevel van pand is ook nog grotendeels origineel.

Het is een zeer bezienswaardige en populaire locatie, waar het gedurende het hele jaar goed vertoeven is, met als uitschieter de carnavalsperiode. Dan is dit zeker ‘the place to be’.

Op de begane grond komt u binnen in het café en loopt u langs de gezellige bar naar achteren waar de ruime opzet voldoende gelegenheid biedt voor verenigingen of gezelschappen om hun feesten en partijen te houden. Een gescheiden heren- en damestoilet, een apart toilet voor invaliden en een keuken completeren het geheel.

Via een trap gaat men naar de 1e etage waar aan de ene kant diverse ruimtes voor opslag te vinden zijn en een trap naar een royale zolderruimte leidt op de 2e etage, die gedeeltelijk netjes afgetimmerd is. Aan de andere kant vindt men het woongedeelte, dat bestaat uit een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Voor het pand is het mogelijk om een terras te plaatsen. Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen in de buurt.

U kunt hier met een paar kleine aanpassingen direct aan de slag op deze locatie.

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Therese du Bois op telefoonnummer: 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Dubbelstraat 2
Postcode: 4611 GK
Provincie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Property Id:

22741

Object ID:

H20190055

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 235 718 26 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Thérèse du Bois