Uw zoekresultaten

Kwalitaria “Délifrance” in Delft
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

VERKOCHT
Type advertentie:
Adres: Vesteplein 136, 2611 WG in
toevoegen aan favorieten
896

Volgens kenners de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland. De huidige eigenaren van Kwalitaria-Délifrance dragen graag het stokje over aan een nieuwe, enthousiaste ondernemer, die deze zeer goed lopende zaak (turn-key) kan overnemen.

Gelegen aan het Vesteplein waar de aanloop enorm is. De bibliotheek en de Pathé bioscoop liggen aangrenzend en diverse winkels bevinden zich om de hoek. Een grote parkeergarage onder het plein zorgt voor ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen binnen handbereik. Niet onvermeld mag blijven dat de bibliotheek een verbouwing ondergaat en vanaf voorjaar 2018 het nieuwe Delftse centrum voor taal- en cultuureducatie zal worden. Met de ingang aan de kant van het terras zal de aanloop zeker nog meer toenemen.

Een fantastische locatie waar een hele goede omzet gedraaid wordt maar waar zeker nog kansen liggen, om dit verder uit te breiden. De inrichting is fris, modern en biedt plaats aan zo’n 62 personen. De halfopen keuken zorgt ervoor dat de bezoekers snel en klantvriendelijk geholpen kunnen worden. Men beschikt over de benodigde vergunningen en alle apparatuur voldoet aan de gestelde eisen. Als het mooi weer is, maakt men gebruik van het (half beschutte) terras aan de voorkant, dat plaats biedt aan zo’n 50 personen.

Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Vesteplein 136
Postcode: 2611 WG
Locatie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Property Id:

21347

Object ID:

H20170186

Openingstijden:

het bedrijf is 7 dagen per week open

Personeel:

er dient personeel overgenomen te worden

Verplichtingen:

overname van de franchiseformule

Vergunningen:

alle vergunningen zijn volgens de huidige ondernemer aanwezig

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging

Vergelijkbare Advertenties

1
VERKOCHT / VERHUURD

VERKOCHT – Restaurant “Sis &...

VERKOCHT
Op de leukste locatie in Delft bieden wij u een zeer sfeervol restaurant aan waar u kunt g [lees meer]
Op de leukste locatie in Delft bieden wij u een zeer sfeervol restaurant aan waar u kunt genieten van een ontbijt, [lees meer]
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties