Uw zoekresultaten

VERHUURD o.v.v. – UNIEKE KANS!! Te huur aangeboden: Hotel/Restaurant met groot terras, volledig nieuw Casco Plus – Kaaij 2 – Tholen
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

VERHUURD o.v.v. per 1 september 2020
Adres: Kaaij 2, 4691 EE in
toevoegen aan favorieten
3950

Overview

  • Updated On:
  • augustus 13, 2020

Dit pand is gevestigd in het bedrijvige centrum van Tholen direct aan de haven.

Inmiddels heeft Tholen ca. 28.000,00 inwoners en een zeer sterk groeiend industrieterrein. Door de snelle uitbreiding van het industrieterrein is er veel vraag van zakenmensen naar hotelkamers met name op de doordeweekse dagen.

Daarnaast is Tholen een zeer bekende toeristische plaats waar in de zomer vele toeristen naar toe komen voor de gemoedelijke sfeer, de haven en vele bezienswaardigheden. Tholen is zeer in trek is bij fietsers, wandelaars en duikers.

Het restaurant gedeelte op de begane grond zal ca. 225 m² in oppervlakte zijn en op de eerste en tweede verdieping zijn 10 hotelkamers gerealiseerd en worden casco plus opgeleverd inclusief een ingenieursplan.

Aan de voorzijde kan een groot terras gerealiseerd worden voor ca 50 a 60 zitplaatsen, dit op voorwaarde van APV-gemeente.

Inzake het casco plus opleving zal een inventarislijst door verkoper aangeleverd worden in bijlage.

Er zal casco plus opgeleverd gaan worden volgens de zeer strenge eisen van het huidige bouwbesluit. Als casco plus kan worden gezien dat reeds aanwezig is: Lift, inrichting hotelkamers, een volledige technische ruimte waarin capaciteit elektra volledig voorziet aan strenge eisen van de horeca en hotelfunctie, opslag en afvalruimte voorziening, afzuiging aansluiting en pijp etc, een volledige lijst van zaken zal als bijlage bijgevoegd worden.

Voor de exploitant is het casco plus opleveren zeer interessant omdat zij verder het pand geheel naar eigen wens verder kunnen inrichten en per direct kunnen gaan werken aan hun droom exploitatie!

Dit is een unieke kans om in een volledig nieuw casco ingericht hotel / restaurant te starten!!

op de site www.hoteltholen.nl vindt u een actuele impressie van het hotel. Hierin krijgt u een unieke kijk in het schitterende hotel.

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Conny Knook op telefoonnummer: 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Kaaij 2
Postcode: 4691 EE
Locatie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Property Id:

24846

Object ID:

Nog nader overeen te komen

Openingstijden:

het bedrijf kan en mag 7 dagen open volgens plaatselijke A.P.V. (maandag t/m donderdag en zondag t/m 01:00 uur - vrijdag en zaterdag t/m 02:00 uur)

Parkeermogelijkheden:

er bevinden zich in de nabije omgeving voldoende gratis parkeerplaatsen

Vergunningen:

horecavergunning volgens APV-gemeente Rotterdam vergunning categorie 2

Inventarislijst:

er zal een gedetailleerde inventarislijst van casco plus zaken worden aangeleverd

Waarborg:

3 maanden

Precario:

volgens APV gemeente Tholen

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 572 374 09 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Conny Knook