Uw zoekresultaten

Franchise Concept “Le Toko” te Brielle zoekt opvolger
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

€ 159.000,00
Adres: Turfkade 4a, 3231 AR in
toevoegen aan favorieten
4692

Overview

  • Updated On:
  • april 23, 2021

In het centrum van de gezellige vestingstad Brielle aan de Turfkade, een stad met zo’n 17.000 inwoners en zeer druk bezocht in het toeristenseizoen mogen wij u de mooiste winkel van de omgeving aanbieden.

Le Toko is een zeer goed doordacht Indonesisch take-away concept waarin je je eigen afhaalmaaltijd samenstelt uit diverse gerechten van vis, vlees of vegetarisch. Ze staan garant voor een goede gezonde maar vooral lekkere maaltijd uit de Indonesische keuken.

De huidige eigenaar heeft te weinig tijd om deze fantastische formule in Brielle verder uit te breiden, maar heeft in korte tijd deze winkel tot een groot succes weten te maken, met een zeer goede omzet en een groot klantenbestand, het bedrijf is dan ook sleutel klaar!

Wanneer je de winkel binnen stapt met een totale oppervlakte van 90 m², welke zeer fraai is ingericht met meubelen en accessoires kom je eerst in het verkoop gedeelte, bij de vitrine met de verse gerechten.

Achter de toonbank maken ze uw maaltijd direct warm in een van de vele ovens om mee te nemen. Daarachter is een speciale afdeling van 10 m² voor de bezorgdienst met eigen ovens, om snel uw maaltijd aan de deur te brengen. Alle producten en ingrediënten komen uit een centrale keuken, dus je hoeft niet eens een keukenprins(es) te zijn om deze lekkere gerechten te maken.

Verder achter in de winkel is de keuken van 40 m² voor de voorbereidingen met werkbanken, koel/vries kasten en vaatwasser. Ook de zakelijke klant weet Le Toko goed te vinden voor een volledig verzorgde catering op maat.

De volledige inventaris is in nieuw staat!

Voor de deur is er ruimte voor een terras van zo’n 30 m², en op maandag is op de Turfkade de wekelijkse markt, welke ook zeer druk bezocht wordt.

Wij zijn op zoek naar een goede gedegen ondernemer(s) die deze winkel verder wilt voortzetten en uitbreiden waarbij, na voldoende eigen inbreng van minimaal € 50.000,00 een financiering tot de mogelijkheden behoort.

Impressie:
https://letoko.nl/brielle/

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Edwin Lansbergen op telefoonnummer 06 – 55 73 42 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Turfkade 4a
Locatie:
Provincie:
Postcode: 3231 AR
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

26553

Prijs:

€ 159.000,00

Object ID:

H20210034

Openingstijden:

ma t/m zo van 15:00 tot 20:00 uur

Parkeermogelijkheden:

diverse parkeermogelijkheden voor de deur (gratis)

Vergunningen:

vergunningsvrije winkel

Omzet:

hoge goede omzet op aanvraag beschikbaar

Financiële gegevens:

op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte:

90 m²

Huurprijs registergoed:

pand: € 1.000,00 per maand, vrij van BTW

Vraagprijs exploitatie:

inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang en goodwill: € 159.000,00

Waarborg:

drie maanden huurborg

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 557 342 26 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Edwin Lansbergen