Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Discreet ter overname aangeboden: Zeer uniek horecaconcept op triple A locatie in hartje Gouda
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Vraagprijs op aanvraag beschikbaar
Adres:
toevoegen aan favorieten
7059

Overview

  • Updated On:
  • november 29, 2021

Wanneer we over een uniek horecaconcept spreken, dan kunnen we dat zeker zeggen over dit fantastisch horecabedrijf in het hart van Gouda met een prachtig potentieel. Het is een opvallend concept wat in het oog springt, maar zeker met een tijdloos karakter.

Dit horecabedrijf is volledig gestyled door een vooraanstaand horecaconcepten bureau. Er is werkelijk kosten noch moeite gespaard om voor de gast een waanzinnige en unieke beleving te creëren. Over alles is nagedacht; opvallend en uitdagende entourage, verrassende gerechten, perfecte cocktails in combinatie met super service van de staff die het concept omarmd hebben! De toekomstige ondernemer(s) komen letterlijk in een ‘gespreid bedje’ qua concept waarbij de mogelijkheden nog lang niet benut zijn door alle externe omstandigheden.

Het horecabedrijf is gevestigd op een triple A-locatie met een organische stroom van traffic door alle festiviteiten die normaliter georganiseerd worden en de bekendheid van de locatie. De buitenlandse toeristen, dagjesmensen en de locals weten deze ‘Hotspot’ goed te vinden wat terug te zien is in de gerealiseerde omzetten tijdens de afgelopen periode.

De vergunning biedt de mogelijkheid tot vrije sluitingstijden. Effectief betekent dit dat er tot 1.30 uur een vrije toegang is voor gasten en daarna mag het etablissement geen gasten meer toe laten, maar wel zelf bepalen wanneer deze sluit.

Het bedrijf leent zich uitermate goed voor feesten en partijen, omdat de mogelijkheid bestaat een gedeelte af te schermen. Hierdoor kunnen besloten partijen plaatsvinden zonder dat de (vaste) gasten hier hinder van ondervinden.

Altijd al de droom gehad om op een triple A-locatie in het centrum van een stad een tof horecaconcept uit te baten of de huidige horeca portfolio uit te breiden met een nieuwe parel?
Dan is dit dé kans!!!

De vraagprijs ligt in de hogere klasse.

Horecamakelaardij Knook & Verbaas biedt dit object in discrete verkoop aan. Hiermee zijn wij als makelaar geboden aan bepaalde richtlijnen waarbij wij zonder gesprek of bezichtiging geen bedrijfsinformatie verstrekken aan derden. Het tekenen van een geheimhouding document door aspirant-kopers behoort hierbij tot het proces. Wij vertrouwen op uw begrip en respect voor deze wijze van aanbod.

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Jordi Cossee op telefoonnummer 06 – 112 992 78 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie:
Provincie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

27602

Object ID:

H20210093

Openingstijden:

op aanvraag beschikbaar

Parkeermogelijkheden:

betaald parkeren in de directe omgeving

Verplichtingen personeel:

ja, op aanvraag beschikbaar

Verplichtingen brouwerij:

ja, op aanvraag beschikbaar

Vergunningen:

volgens APV van gemeente Gouda

Omzet:

op aanvraag beschikbaar

Financiële gegevens:

op aanvraag beschikbaar

Inventarislijst:

op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte:

op aanvraag beschikbaar

Huurprijs registergoed:

op aanvraag beschikbaar

Vraagprijs exploitatie:

op aanvraag beschikbaar

Waarborg:

3 maanden

Vergelijkbare Advertenties

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 112 992 78 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Jordi Cossee