Uw zoekresultaten

Discreet ter overname aangeboden: Bezorg- en afhaalrestaurant met terras op de Markt in Delft
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Vraagprijs op aanvraag beschikbaar
Adres: markt, in
toevoegen aan favorieten
7205

Overview

  • Updated On:
  • januari 17, 2022

Op de Markt, hét toeristische plein van Delft, bieden wij in discrete vorm een restaurant aan met een zonnig terras. Het bezorg- en afhaalrestaurant heeft een speciaal concept en is de enige in zijn soort binnen Delft en omgeving. Deze Triple A locatie is aan de zonnige kant van het plein en ligt op de wandelroute van de Markt naar de bekende Delftse Vismarkt. Delft is een energieke stad met veel festiviteiten, toeristen, studenten en winkelend publiek. Vooral de wekelijkse markt op het plein trekt veel bezoekers.

De Markt in Delft ligt heel centraal! De bezorgers zijn met (elektrische)scooter of -fiets binnen 15 minuten op plaats van bestemming in heel Delft, Den Hoorn, Rijswijk Buiten en Sion.

Het restaurant heeft traditionele ‘in house dining’ gecombineerd met afhalen en bezorgen. De perfecte hedendaagse combinatie voor een succesvolle exploitatie. De exploitatie heeft een concept waarbij een hoge marge behaald wordt op het assortiment. Door uitbreiding van het aanbod en het verruimen van de openingstijden is er ruim voldoende mogelijkheid voor expansie! Volgens het APV van Delft is het mogelijk om de openingstijden te hanteren op maandag t/m donderdag en zondag van 7:00 uur en 1:00 uur en vrijdag en zaterdag tussen 7:00 uur en 2:00 uur. Gedurende de openingstijden mag er ook bezorgd worden. De huidige openingstijden zijn van 12:00 uur tot 20:30 uur.

Het pand is ca. 80 m² met een terras van ca. 28 m2 en voorzien van twee toiletten. Binnen is er ruimte voor ca. 25 zitplaatsen en op het terras 12-16 zitplaatsen. Vanwege de bekende maatregelen wordt de ruimte niet maximaal benut.

Het bezorg- en afhaalrestaurant is in nieuwstaat en voorzien van alle benodigde apparatuur voor het huidige concept.

Bent u op zoek naar een restaurant gecombineerd met afhalen en bezorgen op een triple A locatie en uniek concept binnen Delft, dan mag u deze kans niet laten lopen.

De vraagprijs is op aanvraag beschikbaar.

– geen personele verplichtingen
– geen lease- en bruikleencontracten verplichtingen

Horecamakelaardij Knook & Verbaas biedt dit object in discrete verkoop aan. Hiermee zijn wij als makelaar geboden aan bepaalde richtlijnen waarbij wij zonder gesprek of bezichtiging geen bedrijfsinformatie verstrekken aan derden. Wij vertrouwen op uw begrip en respect voor deze wijze van aanbod.

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Jordi Cossee op telefoonnummer 06 – 112 992 78 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: markt
Locatie:
Provincie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

27743

Object ID:

H20210104

Openingstijden:

maandag t/m zondag van 12:00 uur tot 20:30 uur

Parkeermogelijkheden:

er zijn voldoende parkeergarages in de omgeving waar u tegen betaling kunt parkeren

Verplichtingen personeel:

geen verplichte overname van personeel

Vergunningen:

aanwezig maar dient op eigen naam te worden gezet.

Omzet:

op aanvraag beschikbaar

Financiële gegevens:

op aanvraag beschikbaar

Inventarislijst:

op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte:

80 m² en terras 28 m²

Huurprijs registergoed:

€ 3.500,00 per maand, exclusief BTW

Vraagprijs exploitatie:

op aanvraag beschikbaar

Waarborg:

3 maanden huur inclusief BTW

Vergelijkbare Advertenties

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties