Uw zoekresultaten

VERPACHT – Complete horeca Restaurant/partyzaal en Cafetaria op Camping Bovensluis – Willemstad
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

VERPACHT
Type advertentie:
Status:
Adres: Oostdijk 22, 4797 SC in
toevoegen aan favorieten
988

Altijd al gedroomd van een horecabedrijf op een recreatieoord, dan is dit uw kans.

Het geheel is gevestigd in het voormalige Fort waarin op dit moment een zeer sfeervol restaurant / partycentrum gerund wordt door de eigenaar van het recreatiepark.

Hij wenst op zeer kort termijn de exploitatie te verpachten aan een creatieve horecaondernemer die op deze locatie goed zijn boterham kan gaan verdienen. De instap is zeer laag en u kunt het pand inclusief de pacht van de volledig aanwezige inventaris al huren voor € 1.000,00 exclusief BTW per maand (exclusief servicekosten)!!

Het geheel is ca. 500 m² en bied plaatst voor ca. 300 personen, compleet ingericht met een hoogwaardig inventaris en voldoet volledig aan alle gestelde eisen en aansluitend een grote speelhal voor THE KIDS!!.

Aan de achterzijde bevindt zich een ruime keuken, welke van alle apparaten is voorzien daarnaast ook nog een opslagruimte en koel/ vriescel.

Aan de voorzijde van het pand, op een verhoogd plateau bevindt zich het grote zonnige terras met ca. 25 tafels welke voor een deel een geweldige mooie uitkijk heeft op het recreatiepark.

Op ca. 150 meter afstand direct aan het zwembad lig de cafetaria, deze is compleet ingericht met wederom een groot terras van 70 zitplaatsen voor de deur.

En deze exploitant van het restaurant dient deze cafetaria ook erbij te nemen voor een pachtbedrag van totaal € 450,00 per maand exclusief BTW en service kosten.

Campin Bovensluis gaat de komende jaren flink uitbreiden met het naastgelegen grond waarin er ook in de toekomst nog meer mogelijkheden zijn.

De camping ligt op een fietsroute en de fietsers maken dan ook flink gebruik van het terras. Ook mogen de gasten van buitenaf gewoon gebruik maken van de horeca op de camping. Het gehele jaar door is het restaurant te gebruiken voor feesten en partijen.

Bent u op zoek naar een horecabedrijf met nog veel doorgroei mogelijkheden, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar de heer Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Oostdijk 22
Postcode: 4797 SC
Locatie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Property Id:

21376

Object ID:

H20180033

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties