Uw zoekresultaten

VERKOCHT!! – monumentaal casco pand ca. 700 m² te Spijkenisse
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

VERKOCHT!!
Type advertentie:
Adres: Voorstraat 18, in
toevoegen aan favorieten
2069

Overview

  • Updated On:
  • juli 2, 2021

Gevestigd aan de Voorstraat 18 te Spijkenisse, pal tegenover de bekende horecagelenheid “Gers” bieden wij u deze prachtige ruim opgezette horecalocatie aan.

Het bedrijf wordt casco geleverd met in totaal drie zalen en een grote bar. De vierkante meters zijn verdeeld over 4 zalen die afzonderlijk van elkaar te verhuren zijn.

Bij binnenkomst komt u in het café/restaurant met een oppervlakte van ca. 90 m², loopt u door naar achteren dan is daar de grote zaal van ca. 225 m² inclusief berging en keuken. Met een kleine trap omhoog komt u in de skihut met een oppervlakte van ca. 190 m². De skihut is nog redelijk in tak met een grote bar in het midden. Aan de achterzijde van het bedrijf, die zowel via binnen als aan de achterkant te betreden is, komt u in de volgende zaal met een oppervlakte van ca. 200 m².

Door het gehele pand bevinden zich op diverse plaatsen toiletten daarnaast is er nog een grote garderobe aanwezig. Opslagruimte is vrijwel bij iedere zaal aanwezig. Op deze locatie zijn er tal van mogelijkheden, denk aan een restaurant, feesten, all you can eat en theater diner.

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan met ons op telefoonnummer: 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Voorstraat 18
Locatie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

21411

Object ID:

H20180071

Vergelijkbare Advertenties

VERHUURD per februari 2019
VERKOCHT / VERHUURD
0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 572 374 09 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Knook & Verbaas