Uw zoekresultaten

Casco horecalocatie gevestigd in winkelcentrum Herenhof 283/285 te Alphen a/d Rijn
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

€ 235,00 per m²
Adres: Herenhof 283-285, 2402 DL in
toevoegen aan favorieten
4356

Overview

  • Updated On:
  • oktober 19, 2020

Zeer representatieve horecalocatie van ca. 165m² in winkelcentrum “Herenhof” te Alphen a/d Rijn met ruime terras mogelijkheid met uitzicht op een waterpartij met fontein en zichtbaar vanaf de drukke Eisenhouwerlaan.

Het winkelcentrum “Herenhof” is gelegen in wijk Ridderveld tussen de Horstenbuurt en de Ambachtenwijk. Rondom het winkelcentrum is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en bevinden zich de uitvalswegen en openbaarvervoer op korte afstand.

Winkelruimte:
De casco winkelruimte is ca. 165m² gelegen aan een zonnig plein met uitzicht op de waterpartij met fontein. De breedte van de voorkant is 16 meter waardoor er een uitnodigend terras en een herkenbare uitstraling gerealiseerd kan worden. De ruimte is verder voorzien van een toiletgroep en een leveranciersingang aan de achterzijde.

Invulling:
Vanuit de verhuurder is de wens uitgesproken voor een specifieke invulling om toegevoegde waarde te creëren. Binnen het winkelcentrum is ruimte voor een koffieconcept met bakkerij restaurant, moderne lunchroom of brasserie. Deze concepten kunnen eventueel uitbreid worden met activiteiten als; verkoop van vers schepijs, traiteur functie, delicatessen, catering en bezorging van maaltijden. Overlappende met bestaande activiteiten binnen het winkelcentrum zijn niet wenselijk.

Omgeving:
Winkelcentrum “Herenhof” heeft een veelzijdig en hoogwaardig aanbod met diverse bekenden landelijke ketens, zoals Jumbo, Albert Heijn, Gall & Gall, Kwalitaria, Pearl, Kruidvat en Intertoys. Het aanbod van de bekende ketens wordt aangevuld met een zeer aantrekkelijk en gevarieerde mix van goede lokale ondernemers die actief zijn in zowel in het dagelijks al niet dagelijks segment.

Het aanbod van hoogwaardige winkelketens in combinatie met de lokale ondernemers zorgt ervoor dat het winkelend publiek uit de middelhoog en hogere inkomenscategorieën komen. Naast het publiek uit de aangrenzende wijken ontvangt het winkelcentrum vele bezoekers uit de omliggende dorpen Ter Aar en Woubrugge. Waar veelal het besteedbaar inkomen hoger ligt.

Kortom: een locatie waar een enthousiaste en energieke ondernemer met een doordacht concept zeer succesvol kan zijn!

Voor een volledig impressie van het winkelaanbod zie: www.herenhof.nl.

Is uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie?
Bel dan gerust met onze horecamakelaar Jordi Cossee op telefoonnummer 06 – 112 992 78 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Herenhof 283-285
Provincie:
Postcode: 2402 DL
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

25146

Prijs:

€ 235,00 per m²

Object ID:

H20200062

Openingstijden:

afhankelijk van vergunning

Parkeermogelijkheden:

in de directe omgeving gratis parkeren

Vergunningen:

volgens APV- gemeente Alphen a/d Rijn

Omzet:

potentieel hoog!!

Oppervlakte:

165 m²

Huurprijs registergoed:

€ 235,00 per m² huur, € 9,55 per m² servicekosten en € 9,88 per m2 promotiebijdrage per jaar exclusief BTW

Waarborg:

3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 112 992 78 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Jordi Cossee