Uw zoekresultaten

Ter overname aangeboden: dit uniek horeca object inclusief koetshuis “Brasserie Maxim’s” ’s-Gravenweg 178 te Capelle a/d IJssel
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

€ 199.500,00
Type advertentie: ,
Status:
Adres: 's-Gravenweg 178, 2902 LG in
toevoegen aan favorieten
7258

Overview

  • Updated On:
  • december 2, 2021

Aan de ’s-Gravenweg te Capelle a/d IJssel ligt verborgen tussen alle mooi villa’s deze mooie boerderij inclusief koetshuis waar brasserie Maxim’s in 2020 haar deuren heeft geopend. Het pand is sfeervol zowel van binnen als van buiten en is super strak ingericht en heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 415 m², verdeelt over restaurant, keuken en de opslag op de eerste verdieping.

U rijdt het terrein op via een bruggetje en rijd tussen de brasserie en het Koetshuis naar het grote parkeerterrein. Als u binnen stapt en de klapdeuren doorkomt stapt u in het sfeervolle restaurant met ruim 120 zitplaatsen, aan de achterzijde van het pand bevindt zich de grote top ingerichte keuken met alle denkbare apparaten, opslag met inloopkoelcel en een apart de natte keuken.

Boven het restaurant bevindt zich nog een grote opslag met daarvoor de mooi ingericht toiletten.

Direct gelegen aan het restaurant het mooie grote terras wat in zomer 2020 een totale make over heeft gehad met nieuw terras meubilair en een groot tentdoek gespannen over het terras en daarbij heerlijk rustig gelegen en ook hier nog eens 120 zitplaatsen.

Op hetzelfde perceel ligt nog een complete partyzaal (het Koetshuis) met een grote van ca. 254 m² dat ook nog eens ruimte biedt aan ruim 150 personen dit was buiten de corona bijna elk weekend verhuurd voor feesten en partijen en hiermee buiten het restaurant een extra goede omzet creëerde.

Al met al is dit een functioneel object voor een ondernemer die turn key zoekt en wil koken op een mooie locatie en met de keuken direct aan het water ligt, feestjes wil organiseren en van natuur houdt.

Impressie:
https://brasseriemaxims.nl/

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Marcel Verbaas op telefoonnummer: 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: 's-Gravenweg 178
Provincie:
Postcode: 2902 LG
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

27625

Prijs:

€ 199.500,00

Object ID:

H20210095

Openingstijden:

op dit moment gesloten

Parkeermogelijkheden:

genoeg gratis parkeerplaatsen op eigen terrein in totaal 69 parkeerplaatsen

Verplichtingen personeel:

geen

Verplichtingen brouwerij:

geen

Vergunningen:

Cat 2

Omzet:

op aanvraag beschikbaar

Financiële gegevens:

op aanvraag beschikbaar

Inventarislijst:

op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte:

restaurant zijde totaal 415 m² = restaurant 236 m², keuken 55 m², kelder 19 m² - koetshuis totaal 254 m² = begane grond 166 m², zolder 88 m²

Huurprijs registergoed:

pand: € 5.833,33 per maand, exclusief BTW

Vraagprijs exploitatie:

inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang en goodwill: € 199.500,00

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 243 973 23 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Marcel Verbaas