Uw zoekresultaten

Bluescafé Kerkzicht – Roosendaal
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Prijs in overleg
Type advertentie:
Status:
Adres: Tongerloplein 4-6, in
toevoegen aan favorieten
2095

Overview

  • Updated On:
  • augustus 31, 2020

Een object met een bijzondere uitstraling. Beter bekend als ‘Home of the Blues and Live Music’. Indrukwekkende optredens van bekende en minder bekende artiesten zorgden ervoor dat dit café in de top 3 van de MyBlues agenda kwam te staan. Deze locatie verdient het om weer het zinderende bluescentrum te worden van Roosendaal.

Het Tongerloplein is een plek in Roosendaal waar gedurende het hele jaar allerlei activiteiten en evenementen plaatsvinden. Omringd door de St Jan, het casino en de gezellige winkelstraatjes is dit een levendige plaats, zowel overdag als in de avond. Men kan rond het plein parkeren of in parkeergarage Biggelaar.

Het café bestaat uit een begane grond en 2 verdiepingen. Op de begane grond komt men binnen in een grote ruimte waar zich de bar met de barkrukken bevindt en een aantal tafels met stoelen. Als het lekker weer is, gaan beide deuren open en zorgen de zonneschermen voor een aangename verkoeling in de zon. Voor alle ramen beneden zitten rolluiken, zodat alles veilig afgesloten kan worden. Er is een aparte entree voor de leveranciers.

Met de binnentrap gaat men naar de eerste verdieping waar zich een gescheiden dames- en herentoilet bevindt, een kantoor, een aparte opslagruimte en een keuken met een etenslift die achter de bar uitkomt. Op deze verdieping bevindt zich ook een grote koeling met de biervaten. Alle vertrekken zijn enorm ruim opgezet en zien er zeer goed onderhouden uit.

Een verdieping hoger is de zolderruimte. Deze extra ruimte kan naar eigen smaak worden ingericht. Voor het café wordt een royale terrasruimte benut, die nog enorm kan worden uitgebreid in overleg met de Gemeente.

Impressie:
Facebook pagina

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Therese du Bois op telefoonnummer: 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Tongerloplein 4-6
Locatie:
Provincie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Property Id:

21375

Object ID:

H20180031

Openingstijden:

het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn

Parkeermogelijkheden:

voldoende betaalde parkeerplaatsen in de buurt

Verplichtingen:

huurcontract en drankafname loopt via AB-InBev

Vergunningen:

de vergunning moet op eigen naam worden aangevraagd

Inventarislijst:

op aanvraag verkrijgbaar

Huurprijs:

€ 2.600,00 per maand, exclusief BTW

Vraagprijs:

in overleg

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 235 718 26 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Thérèse du Bois