Bent u op zoek naar uw perfecte horecalocatie – Wij hebben wat u zoekt!

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Locatie

Assen, Hoogeveen, Noord-Oost-Groningen

“Op zoek naar de ideale locatie voor uw horecaonderneming? Zoek niet verder! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan locaties in Hoogeveen, Assen, Winschoten en noord Oost Groningen, perfect geschikt voor diverse horecaconcepten.

Of u nu een gezellig café, een trendy restaurant, een lunchroom-cafetaria of een bruisende cocktailbar wilt openen, wij hebben de juiste locatie voor u. En als we hem niet meteen hebben, zullen we er alles aan doen om hem voor u te vinden.

Wij hebben ruime keuze aan locaties in verschillende steden en regio’s.
Persoonlijke service en begeleiding bij het vinden van uw droomlocatie.
Flexibiliteit om uw horecaconcept tot leven te brengen, ongeacht uw specifieke behoeften en wensen.
Bel ons vandaag nog en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomhorecaonderneming. Uw succes begint hier!”

Mocht uw interesse gewekt zijn bel dan gerust met onze horecamakelaar Henk Venema op telefoonnummer: 06 – 533 520 06 of vul het contactformulier in.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar er wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor de eventuele onjuistheid ervan. Deze vrijblijvende informatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Uw Makelaar

Henk Venema
Bellen +31 6 533 520 06 WhatsApp

Zoeken in ons aanbod

Vergelijk advertenties

Vergelijken
Henk Venema
  • Henk Venema